blog – Enterprise |

Maak verbinding en werk samen

Weet u niet zeker welke UC-oplossing u moet gebruiken? Cross-platform samenwerking zou het antwoord kunnen zijn, legt Clevertouch Chief Technologist, Shaun Marklew, uit.

Het geroezemoes van opwinding rond de nieuwe golf van samenwerkingsoplossingen voor vergaderingen was moeilijk te missen tijdens de UCEXPO van dit jaar. Niet verwonderlijk met het enorme aanbod aan UC-systemen dat wordt aangeboden: van de nieuwe en verbeterde Microsoft Teams tot wereldwijde favorieten Webex en Zoom, er zijn talloze manieren om verbinding te maken over de geografische en virtuele grenzen heen.

Bij Clevertouch verwelkomen we deze verbeteringen in intelligente communicatie. Microsoft Teams is bijvoorbeeld geweldig nieuws als je hele organisatie Microsoft 365 al gebruikt. Maar wat als die allerbelangrijkste klant een Zoom-gebruiker is of een G-Suite-voorkeur heeft? Dit hoeft geen reden tot bezorgdheid te zijn: met Clevertouch hoeven bedrijven niet beperkt te zijn tot één keuze. Een van de Clevertouch-antwoorden is Stage, een op zichzelf staand UC-platform, dat bij uw Clevertouch-touchscreen wordt geleverd; Stage is een browsergebaseerde UC-platformoverschrijdende applicatie, compatibel met Windows 10, perfect voor lichtgewicht videoconferenties en alle andere aspecten van zakelijke samenwerking.

De Clevertouch-oplossing is ontworpen om naadloos compatibel te zijn met hoe u ook wilt werken, dus als uw bedrijf niet gebonden is aan één platform of in de positie verkeert om een groot aantal licenties aan te schaffen, draag dan bij aan hun IT-onderhoud en onderhoud de lopende kosten van hun jaarlijkse vergoedingen, dan zou Stage de oplossing kunnen zijn. Met Stage kunnen bedrijven internationaal samenwerken met gebruikers van elk besturingssysteem, of ze nu een pc, tablet, mobiel of groot formaat interactief display gebruiken. Een vergadering via Stage vereist alleen een webbrowser en een code, dan is het goed om op elk platform, in elk land, op elk apparaat te gaan. Stage kan perfect zijn voor uw bedrijf als u de flexibiliteit wilt hebben om met een breed scala aan klanten en klanten te communiceren, maar niet in de positie bent om grote bedragen in een bepaald platform te investeren. Er zijn geen doorlopende licentiekosten, geen abonnementen, geen connectoraccounts en geen verborgen kosten.

Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de problemen van blauwe links, downloads, plug-ins of andere problemen die mogelijk niet voldoen aan het beveiligingssysteem van uw bedrijf of dat van uw klanten. Met Stage kunnen mensen in de kamer - en op afstand - vanaf elk apparaat samenwerken met uw Clevertouch Pro-scherm, waardoor samenwerking mogelijk is van iedereen, van elk bedrijf, ongeacht het platform, dankzij de webbrowserconnectiviteit, waardoor anderen kunnen deelnemen zonder software of installatie van bestanden. Met de Stage webbrowser en codesysteem zal uw IT-afdeling er zeker van zijn dat de beveiliging robuust is. Stage heeft ook een A + rating van Qualys SSL Labs - de hoogst mogelijke ranking. De webbrowser-connectiviteit betekent dat externe of bezoekende deelnemers aan vergaderingen geen toegang hoeven te hebben tot uw interne IT-systemen en deze niet hoeven te compromitteren. De extreem veilige toegang tot Stage wordt bevestigd door een witboek, waarin de veiligheid van het gebruik op alle systemen en platforms wordt gecontroleerd.

Veel van de vergaderoplossingen die dit jaar op UCEXPO werden gezien, concentreerden een groot deel van hun pitch op het idee van samenwerking. Is het whiteboard zichtbaar voor alle deelnemers? Kunnen deelnemers op afstand hun scherm delen? Kan ik terugkomen op aantekeningen die tijdens de vergadering zijn gemaakt? Voor veel aanbieders van vergaderoplossingen wordt multiway-inkten gezien als een essentieel hulpmiddel om samen te werken, waardoor alle deelnemers kunnen worden betrokken bij de besluitvorming in de vergadering, in plaats van alleen maar toe te staan als een passieve kijker. Met Stage kan inkt worden bereikt op een echt samenwerkingsniveau: deelnemers kunnen meedoen, zonder toestemming te hoeven vragen om het scherm te bedienen, en onderdeel worden van het live gesprek. Daarnaast kunnen vier schermen tegelijkertijd worden bekeken en kan de vergadering later in de cloud worden teruggekeerd, of kunnen de vergadernotities worden opgeslagen als pdf.

Naast multiway-inkt is de verwachting voor alle moderne UC-platforms het idee van realtime samenwerking met de opname van instant messaging, video, spraak en het delen van desktops. De Clevertouch Pro-serie maakt dit alles en meer mogelijk - zonder dat u zich van uw voorkeursplatform hoeft af te wijken - wat resulteert in een dynamisch, agnostisch en intelligent Enterprise Ecosysteem. De eenvoud van de gebruikersinterface is zeer intuïtief voor deelnemers die bekend zijn met elk platform, waardoor u tijd en gedoe kunt besparen tijdens vergaderingen: gewoon klikken, verbinding maken en samenwerken.

READ NEXT

De eenvoud van de gebruikersinterface is zeer intuïtief voor deelnemers die bekend zijn met elk platform, waardoor u tijd en gedoe kunt besparen tijdens vergaderingen: gewoon klikken, verbinding maken en samenwerken. "

READY TO BUY? arrow