blog – Education |

Het onderwijs verbeteren zodat studenten excelleren

Geweldige leraren worden gedreven door het onderwijs van hun studenten. Ze willen buitengewone ervaringen en onderwijs creëren in de meest gewone klaslokalen in het hele land. Maar het is niet altijd gemakkelijk. Technologie kan een geweldige enabler en versterker zijn, maar in de voorhoede van het onderwijs staat de leservaring. Technologie is een manier om dat een creatievere, productievere en inclusievere ervaring te maken.

Er is een toenemende vraag naar technologie in de klas, met scholen in het VK die elk jaar bijna £ 900 miljoen uitgeven aan EdTech om het leren te benutten. De industrie zal tegen 2020 £ 129 miljard waard zijn.

Het effectieve gebruik van technologie en digitale oplossingen wordt gedreven door leer- en leerdoelen in plaats van een specifieke technologie: de technologie is geen doel op zich. Het vervangt geen leraren of goed gebruikte technieken, maar verbetert in plaats daarvan de leerervaring.

Technologie is interactief en studenten leren door te doen, onderzoek te doen en feedback te krijgen. Het betrekt studenten bij het gebruik van een medium dat hen bekend is, wat extra waarde toevoegt aan lessen in positieve leeromgevingen. Het is een kans om het denken uit te breiden en te ontwikkelen, waardoor de klaservaring wordt verbeterd; een evolutie in de manier waarop dingen worden gedaan, in plaats van een revolutie.
Er zijn zoveel manieren waarop EdTech-producten het klaslokaal veranderen, van videocontent tot gamification en meeslepende technologie, dat ze kwesties van personalisatie en adaptief leren aanpakken en vaak worden aangestuurd door data. Naast software zijn er enkele geweldige nieuwe hardwaremogelijkheden, zoals het IMPACT Plus-scherm, dat is ontworpen om docenten te bevrijden van de beperkingen van beperkende, traditionele technologie, en om de tools en systemen te bieden die ze nodig hebben om hun studenten te helpen excelleren.

Tools die individuen in staat stellen om op een manier te werken die voor hen werkt, betekenen dat studenten hun eigen leertrajecten kunnen creëren, ondersteund door de deskundige kennis en begeleiding van hun docenten. We zien steeds meer dat personalisatie in de voorhoede van moderne ervaringen staat, en dit zal ook in de klas plaatsvinden. Het is niet alleen de leerervaring die wordt verbeterd, maar de resultaten worden ook verbeterd. Technologie moet strategischer worden gekoppeld aan prestaties en leren op alle scholen.

De meeste leraren hebben hordes bronnen, lesplannen en werkbladen die ze al hebben gemaakt, en willen begrijpelijkerwijs niet dat ze verloren gaan. Met Clevertouch kunnen docenten bestaande bronnen eenvoudig en snel converteren en moeiteloos schakelen tussen services en pakketten. Niemand wil denken dat hun werk verloren is gegaan - en dat hoeft ook niet. De technologie is er niet om het voorgaande te vervangen, maar om het te versnellen. Het gaat erom verder te gaan dan wat eerder is gedaan, te reiken en uit te rekken voorbij wat eerder mogelijk was. Technologie is slechts zo effectief als de instructie die erbij hoort, en geweldige technologieleveranciers bieden ondersteuning om scholen te helpen het in de leeromgeving te integreren. Het is een van de redenen waarom Clevertouch tijdens het ontwikkelingsproces feedback en input van docenten heeft gevraagd om ervoor te zorgen dat het aan hun behoeften voldoet.

De Education Endowment Foundation zegt dat "technologie leraren kan helpen om op nieuwe manieren te modelleren en mogelijkheden te bieden om te laten zien hoe experts denken en wat ze doen, maar het kan het meest effectief zijn als het wordt gebruikt als aanvulling in plaats van als vervanging."

Dit is geen geval van technologie die het overneemt. Het gaat om het verbeteren en creëren van een levendiger leeromgeving. Geweldige leraren zullen weten hoe ze het op de juiste manier moeten gebruiken om de manier waarop mensen leren aan te passen en te verbeteren. Er zijn aanwijzingen dat het gebruik van edtech de resultaten van studenten kan verbeteren, zolang de tools doordacht worden geïntegreerd in onderwijs- en leerpraktijken. Technologie kan een krachtig onderdeel van de oplossing zijn wanneer deze wordt geïmplementeerd door mensen die de vaardigheden en het vertrouwen hebben om deze op een impactvolle manier te gebruiken. De docenten vormen de kern van de oplossing - de technologie is de enabler.

READ NEXT

Technologie is interactief en studenten leren door te doen, onderzoek te doen en feedback te krijgen. Het betrekt studenten bij het gebruik van een voor hen bekend medium, wat extra waarde toevoegt aan lessen in positieve leeromgevingen. "

READY TO BUY? arrow