blog – Education |

Hoe u ervoor kunt zorgen dat u ROI haalt uit EdTech

De huidige edtech-strategie van de Britse regering hoopt de werkdruk van docenten te verminderen en de resultaten van studenten te verbeteren.

De miljoenen die in de edtech-ruimte worden uitgegeven, zouden moeten helpen om deze doelen te bereiken. Nu al dit geld echter in technologie voor de klas wordt gepompt, wordt een tastbare impact verwacht. Gezien het tempo van de veranderingen, kijken scholen en lokale autoriteiten zorgvuldig naar manieren om budgetten op te rekken en toekomstbestendige technologie te gebruiken om het rendement op investeringen te maximaliseren.

Ashley Helm legt uit hoe u ervoor kunt zorgen dat u ROI haalt uit uw Edtech

  • Zorg ervoor dat nieuwe technologie compatibel is met uw bestaande technologieën. Zoek naar apparaten die systeemonafhankelijk zijn.
  • Bekijk de software en apps die standaard meegeleverd worden. Apps en software kunnen de manier waarop docenten omgaan met hun leerlingen radicaal veranderen. Ze kunnen huiswerk instellen en bijhouden, in enkele minuten boeiende lessen maken en tijd besparen.
  • Kies producten met eeuwigdurende licenties voor alle software en apps. U wilt niet worden geconfronteerd met dure jaarabonnementen voor embedded software.
  • Introduceer afhandelingsprotocollen om technologie te beschermen. Apparaten moeten in een hoes worden bewaard, een schermbeschermer hebben en aan het einde van elke dag veilig worden opgeborgen. En zoek naar een robuust multitouch-front-of-class beeldscherm dat is gemaakt van gehard glas en tegen een stootje kan.
  • Vermijd het graveren of bedrukken van de hardware. Dit devalueert de technologie onmiddellijk en maakt het moeilijk om in te ruilen. Investeer in plaats daarvan in technologieën waarmee gebruikers hun scherm kunnen personaliseren.
  • Zorg ervoor dat de technologie gemakkelijk te beheren is door IT. Let op apparaten en schermen die gebruikmaken van een Mobile Device Management-systeem, waarmee uw helpdesk of IT-afdeling alle schermen vanaf één computer kan beheren.
  • Ga voor een oplossing die onmiddellijk kan worden bijgewerkt met behulp van over-the-air-technologie. Dit zorgt ervoor dat uw apparaat automatisch de nieuwste softwareversies, firmware en bugfixes ontvangt om het in topconditie te houden.
  • Bekijk de leveranciersgarantie. Zorg ervoor dat het u een garantie geeft zonder problemen, reparatie ter plaatse of vervanging. Geen enkele leraar wil langer dan nodig zijn zonder de edtech in de klas.
  • Regel tot slot een training. Veel touchscreens zijn intuïtief, maar met de juiste training kan een hele wereld worden geopend. Dit kan een nuttige trainingssessie voor het personeel zijn om er echt voor te zorgen dat de hele school ROI van hun edtech krijgt.

De miljoenen die in de edtech-ruimte worden uitgegeven, zouden moeten helpen om de overheidsdoelstellingen te halen om de werklast van leraren te verminderen en de resultaten van studenten te verbeteren.

READY TO BUY? arrow