blog – Enterprise |

ROI die u kunt zien

Haal het meeste uit uw vergaderruimten door een kamerboekingssysteem te combineren met uw interactieve display voor het ultieme Enterprise Ecosysteem.

SedaoLive Rooms werkt samen met Clevertouch om flexibele, veelzijdige alles-in-één bedrijfsoplossingen te bieden.


Waarom kiezen voor een kamerboekingssysteem?

Uit recente rapporten blijkt dat in sommige bedrijven belangrijke teamleden bijna de helft van hun werkdag aan vergaderingen kunnen besteden. Door kostbare vloeroppervlakte en middelen in te nemen, is het van vitaal belang dat bedrijven hun vergaderruimten gebruiken om een ​​maximale ROI te behalen. Met een kamerboekingssysteem kunnen gebruikers het scherm onmiddellijk bijwerken wanneer ze de kamer verlaten - dus als een vergadering voortijdig eindigt, wordt de kamer weergegeven als zijnde beschikbaar, zodat er onmiddellijk een nieuwe vergadering kan plaatsvinden, in plaats van te wachten op het volgende uur dat is normaal aangegeven op een kalender.

Met de opkomst van vloeiende, off-the-cuff vergaderingen, geeft een kamerboekingssysteem gebruikers de mogelijkheid om direct te zien welke kamers beschikbaar zijn en voor hoelang, waardoor verspilde kansen worden verminderd en de ROI van de waardevolle vergaderruimtemiddelen wordt verhoogd.

Het Enterprise-ecosysteem

In een tijd van toenemende vraag naar samenwerking en communicatie, is het absoluut noodzakelijk dat apparaten samenwerken. We hebben in samenwerking met SedaoLive een beheersysteem voor kamerboekingen ontwikkeld dat kan worden gebruikt als een traditionele tablet voor aan de deur of als een app voor op de kamer.

Met kantoren die steeds opener worden, met huddle-gebieden en samenwerkingszones, zijn er vaak vergaderruimten zonder muur en deur die de traditionele directiekamer bezit. Clevertouch heeft het kamerboekingssysteem aangepast zodat het nu deel uitmaakt van het interactieve display: boek het scherm direct voor een echt flexibele vergaderoplossing. Gebruikers kunnen de vergaderingen van de dag zien die zijn geboekt in een bepaalde vergaderruimte, of een scherm dat is geboekt in een huddle-ruimte. Het is een gebaar met één aanraking om het scherm te boeken of om het los te laten.

In het verleden werd een interactieve display waarschijnlijk binnen een uurblok geboekt, maar vergaderingen duren meestal niet een exact uur. Door SedaoLive Rooms te gebruiken, komt het display of de kamer vrij zodra een vergadering voorbij is, waardoor de faciliteiten beschikbaar zijn voor de volgende gebruiker en u een hogere ROI krijgt.

Bevestig uw narrowcasting spelers, die aan elk bestaand display kunnen worden toegevoegd, en u hebt een volledig ecosysteem van informatie dat allemaal draait vanaf één Sedao Live-account, zonder extra lopende kosten, en dat van over de hele wereld kan worden geboekt.

Uniek voor jou

De SedaoLive Rooms 10-inch tablet en het Clevertouch-scherm veranderen van kleur van rood naar groen wanneer een kamer beschikbaar komt. Het geeft niet alleen een visuele indicatie van de status van de ruimte in één oogopslag, maar zorgt er ook voor dat vergaderruimtes er professioneler en actueler uitzien. Uw SedaoLive Rooms-systeem kan worden gepersonaliseerd om de branding van uw bedrijf - of de branding van het bedrijf van een bezoeker - weer te geven en marketingboodschappen te delen.

De populaire CleverMessage-app, onderdeel van de Clevertouch-familie, wordt ook aangedreven door SedaoLive en biedt honderden sjablonen die kunnen worden voorzien van uw logo en bedrijfskleuren. Zowel Rooms als CleverMessage zijn gekoppeld via uw SedaoLive-account, waar u uw branding en thema's kunt kiezen. Synchroniseer met uw kantooragenda, update details onmiddellijk en breng op afstand wijzigingen aan via uw SedaoLive-account.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Intuïtief, direct en interactief - wordt het niet tijd dat uw vergaderruimte-oplossingssysteem voor u werkt?

SedaoLive Rooms is een partnerschap aangegaan met Clevertouch om flexibele, veelzijdige alles-in-één bedrijfsoplossingen te bieden. "

READY TO BUY? arrow