blog – Education |

De tien belangrijkste dingen die leerkrachten over Lynx moeten weten

Tegenwoordig wordt het steeds zeldzamer om een klaslokaal te zien zonder een interactief whiteboard, een groot interactief touchscreen-display of een laptop / tablet-trolley. De software en technologie die tegenwoordig beschikbaar zijn, kunnen het bouwen van boeiende en samenwerkende lessen een fluitje van een cent maken. Er kan echter soms een begrijpelijke terughoudendheid zijn onder docenten om nieuwe technologie te verwelkomen, uit angst dat het de werkdruk zal verhogen in plaats van het leven gemakkelijker te maken.

Dus hoe kunt u het meeste uit uw in-class technologie halen om uw lesgeven te verbeteren? Clevertouch schetst enkele van de belangrijkste overwegingen waarop scholen zich kunnen concentreren bij het gebruik van technologie om het onderwijs te verbeteren.

  • Gebruik krachtige tools voor het maken van lessen. Tegenwoordig is de embedded software in een touchscreen net zo belangrijk als het scherm zelf. Clevertouch heeft gebruiksvriendelijke presentatiesoftware waarmee docenten de lesplanning kunnen vereenvoudigen en de voorbereiding kunnen verminderen om meer tijd vrij te maken om zich te concentreren op lesgeven en leren.
  • Deel, deel, deel! Snowflake, gratis beschikbaar bij uw Clevertouch-scherm, geeft u toegang tot een interactieve activiteitenmaker en online lessen, een grote bron van kant-en-klare lesactiviteiten, gemaakt en gedeeld door andere docenten, waardoor u kostbare tijd bespaart. En op hun beurt kunnen docenten alle lessen uploaden die ze met de community willen delen.
  • Gebruik bestaande apps. Cleverstore geeft je toegang tot educatieve apps, games en software. Alle educatieve apps en games in Cleverstore zijn uitgeprobeerd en getest om ervoor te zorgen dat ze advertentievrij zijn, gratis in-app aankopen en volledig relevant voor het curriculum en, het beste van alles, volledig gratis voor Clevertouch-gebruikers.
  • Vind het wiel niet opnieuw uit! Leraren hebben al online bestanden vol met kant-en-klare lessen die ze in de loop der jaren hebben gemaakt - en ze zouden er nog steeds toegang toe moeten hebben op hun nieuwe edtech. Edtech zoals Clevertouch stelt docenten in staat om bijna elk bestaand bestand te converteren en weer te geven - het is niet nodig om opnieuw te beginnen.
  • Scherm delen en bedienen vanaf elk apparaat. Verander uw tablet in een draadloze visualiser en deel het werk van leerlingen met de hele klas. Door het hoofdscherm op afstand te bedienen vanaf een smartphone of tablet, kunnen leraren weggaan van de voorkant van de lesmethode en effectief werken in kleine groepen en peer learning.
  • Betrek de studenten erbij. Het touchscreen is als een gigantische tablet en technisch onderlegde studenten kennen intuïtief de weg en zullen het leuk vinden om voor de verandering de leraar te zijn!
  • Plan een eerste trainingssessie onmiddellijk nadat nieuwe panelen zijn geïnstalleerd, om de basisfuncties te doorlopen en het personeel aanwijzingen te geven over hoe ze deze in de lessen kunnen opnemen.
  • Voor optimale resultaten geeft een tweede trainingssessie het personeel de kans om specifieke vragen en vorderingen aan te pakken. Als u denkt dat u uw panel niet optimaal gebruikt, neem dan contact op met uw fabrikant of installateur om training / coaching te boeken. De meeste bieden training aan die past bij het schema van de leerkracht.
  • Maak ten slotte volledig gebruik van alle ondersteuningsbronnen die beschikbaar zijn op websites en sociale media. Vind tips en casestudy's met andere Clevertouch-docenten op de Clevertouch-pagina op YouTube of bezoek onze website op https://www.clevertouch.com

In de een of andere vorm maakt technologie nu heel erg deel uit van het moderne Britse klaslokaal. "

READY TO BUY? arrow