blog – Enterprise |

Zeer slimme bedrijfsoplossingen

12 maanden touchscreens voor bedrijven

Chris Southern, de bedrijfsspecialist van Clevertouch, blikt terug op zijn eerste jaar bij het bedrijf en de vorderingen die hij heeft gezien.

Een jaar van B2B-succes

Mijn eerste jaar bij Clevertouch was zeker een wervelwind van activiteit en ik ben verheugd om het Clevertouch Corporate Solutions-team te leiden na vele jaren in de sector te hebben gewerkt.

Een van de redenen waarom ik bij Clevertouch ben gaan werken, was de toewijding aan de ontwikkeling van geavanceerde interactieve touchscreentechnologieën en de gespecialiseerde bedrijfsontwikkelingen die ze begonnen te introduceren.


De prevalentie van mobiele technologie in ons persoonlijke leven dwingt bedrijven om meer vooruit te denken over de faciliteiten en apparatuur die ze hun werknemers bieden als het gaat om de technische infrastructuur in hun kantoren. Hetzelfde geldt voor de HE / FE-ruimte waar studenten die zich voorbereiden op het personeelsbestand bekend moeten zijn met de nieuwste technologieën.

Vergaderruimtes zijn cruciale gebieden - een ruimte voor communicatie, creatie, brainstorming, training en besluitvorming. Laptops, smartphones en tablets zijn cruciaal voor dat proces, dus het is niet meer dan logisch dat apparatuur voor vergaderruimten geavanceerd genoeg moet zijn om te integreren en een tweewegverbinding tussen apparaten mogelijk te maken.

Naast de ontwikkeling van een nieuw capacitief aanraakscherm , dat later dit jaar verkrijgbaar is, hebben we ook de Pro-serie. De Pro bevat een zeer veelzijdig grootformaat 4k UHD-scherm aangedreven door Android dat is ontworpen voor gezamenlijke vergaderingen en wordt geleverd met Lux, een zeer intuïtieve, op maat ontworpen gebruikersinterface, waardoor het extreem gemakkelijk te gebruiken is. Ik moet nog een scherm vinden dat krachtiger of beter geplaatst is voor de werkplek.

Het vereist geen installatie of kalibratie, kan met een druk op de knop verbinding maken met uw laptop en het scherm draadloos delen met meerdere apparaten. Bovendien kan iedereen gemakkelijk verbinding maken via een browser, AirPlay of de desktopapplicatie en heeft hij toegang tot elk bestandstype of elke website. Gebruikers kunnen aantekeningen maken met de ingebouwde inktfaciliteiten of de ongebonden white boarding-ruimte gebruiken, waarmee deelnemers aan de vergadering een volledig verslag van de discussie rechtstreeks vanaf het scherm kunnen opslaan en verspreiden.

Het eerste echt agnostische grote interactieve display op de markt, producten en software in de Pro-serie maken verbinding met alle platforms, inclusief Chrome, Windows, iOS en Android. Wat ik het leukst vind aan de Pro-serie, zijn de nieuwe functies en MDM-besturingselementen die zijn geïntroduceerd om het leven gemakkelijker te maken voor het achterkamerteam dat verantwoordelijk is voor het updaten en beheren van IT in een domein. De nieuwe bedieningselementen betekenen dat een taak, die voorheen mogelijk uren in beslag nam, nu slechts enkele minuten duurt met OTA- of gekloonde USB-updates.

Nu toporganisaties trends als samenwerking, mobiel werken, flexibele werktijden en BYOD omarmen, wordt het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat technologie binnen een bedrijf daadwerkelijk productiviteit en efficiëntie mogelijk maakt, in plaats van dit te belemmeren.

Nu toporganisaties trends als samenwerking, mobiel werken, flexibele werktijden en BYOD omarmen, wordt het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat technologie binnen een bedrijf daadwerkelijk productiviteit en efficiëntie mogelijk maakt. "

READY TO BUY? arrow