blog – Education |

Wereld Milieu Dag

35 jaar verwijderd van de presentatie van zijn eerste touchscreen aan de wereld!

Die eerste thema-campagne op Wereldmilieudag in 1974 was het nog steeds actuele thema van Only One Earth, en vandaag de dag nemen meer dan 140 landen deel om het bewustzijn van milieukwesties te vergroten.

Het thema van Wereldmilieudag dit jaar is #beatairpollution en we weten allemaal dat we ons steentje moeten bijdragen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

In de geest om ons steentje bij te dragen om het bewustzijn te vergroten, zijn hier drie manieren waarop u met uw Clevertouch #beatairpollution kunt maken.

  1. Bespaar papier. Dit lijkt voor de hand liggend, maar door digitaal te gaan, is naar verluidt ongeveer 10-30% papier bespaard op moderne werkplekken. Overweeg andere manieren om papier te besparen dat u absoluut moet afdrukken. Kun je de marges verkleinen zodat alle informatie op één blad past? Moet u elke pagina van die PowerPoint volledig afdrukken? Kun je het commentaargedeelte gebruiken om online te bewerken? Apps, gedeelde lessen en schermspiegeling kunnen ook de noodzaak voor het afdrukken en kopiëren van een veelvoud aan lesmateriaal voor scholen voorkomen. Papier besparen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw budget.
  2. Bewaar uw ecologische voetafdruk. Is een persoonlijke ontmoeting in het tijdperk van unified communications echt nodig? Oplossingen voor vergaderingen zijn veel verder gegaan dan een onbetrouwbaar beeld op een onbeveiligde verbinding. Tegenwoordig kunt u multiscreen en multi-inkten, wat betekent dat u in realtime kunt samenwerken en deelnemen, waar ter wereld u zich ook bevindt.
  3. Bespaar ruimte. Cloud computing maakt opslag op de pc overbodig, wat betekent dat het gemakkelijker toegankelijk is voor gebruikers en ook kan leiden tot minder computers en dus een efficiënter gebruik van de gebouwruimte. Het neemt ook de behoefte aan onnodige fysieke ruimte voor bestanden weg. Kunt u dat document scannen in plaats van het op te slaan? Bedrijven die het Stage UC-platform van Clevertouch gebruiken, kunnen ook ruimte besparen op het archiveren van notulen of notulen - vergaderingen en de bijbehorende records kunnen opnieuw worden bezocht nadat de vergadercyclus is beëindigd of opgeslagen in een pdf-indeling.

Bezoek de website van de Wereldmilieudag voor meer manieren waarop u de uitdaging van #beatairpollution kunt aangaan op https://www.worldenvironmentday.global/

De eerste Wereldmilieudag was in 1974. Tegenwoordig nemen meer dan 140 landen deel om het bewustzijn van milieukwesties te vergroten.

READY TO BUY? arrow