blog – Enterprise |

Høst Enterprise Update

Covid 19 har skapt utfordringer for alle virksomheter i Storbritannia, og som teknologileverandør ønsker Clevertouch alltid å omplassere tilbudet vårt til forskjellige typer kunder for å maksimere effektiviteten.

Vi finner ut at større kunder hovedsakelig er i planleggingsfasen for 2021/2022, og vi jobber hardt for å hjelpe der det er mulig. Bedrifter med mindre størrelse kan være mer reaktive, og vi ser noen interessante trender på tvers av disse markedene.

Testing av forskjellige enhetlige kommunikasjonsplattformer

Med Zoom-engasjementet i forbrukermarkedet prøver bedrifter uten effektive kommunikasjonsmetoder måter å kommunisere på.

Vi ser mindre, mer smidige bedrifter er i stand til å prøve forskjellige plattformer og bedre undersøke ytelsen. Dermed finner selskaper ut at en enkel Zoom- eller Teams-distribusjon ikke passer til deres operasjonelle behov. Innovasjon drives veldig raskt, og vi ser mange forskjellige typer programvare dukke opp i bruk på våre interaktive paneler som aldri tidligere har blitt vurdert.

Tradisjonelle møterom trenger aktivering

Sluttbrukere reiser sjeldnere til kontoret, men når de gjør det, er det å samarbeide og ha møter. Vi hjelper mange kunder med å gjøre det mulig for disse områdene å kommunisere internt og eksternt der det tidligere hadde vært en telefon i rommet eller en enkel skjerm på veggen.

Enkelhet er nøkkelen

Ledende på fra aktivering ovenfor, foretar bedrifter kortsiktige investeringer nå for å holde kommunikasjonen og samarbeidet flytende. Den økende bruken av soft-codecs (av Zoom) og kvaliteten på programvaren VC-klienter, tillater enkle enkeltboksløsninger i disse scenariene, hvor dette for noen år siden ville ha krevd flere eksterne enheter, betydelig integrering og programmering.

Nå kan hele løsningen leveres raskt, kostnadseffektivt og på en måte sluttkunden forstår.

For å snakke om dine behov for 2021 og utover, kontakt meg på [email protected] .

READ NEXT

Nå kan hele løsningen leveres raskt, kostnadseffektivt og på en måte sluttkunden forstår.

READY TO BUY? arrow