blog – Education |

Implementere en skystrategi på skolen din

De fleste av oss bruker skyen til daglig, og livene våre blir i økende grad påvirket av skyteknologi. Fra lagring av data, filer, bilder og mer på dine personlige enheter, til samarbeid med andre om delte dokumenter, er skybaserte systemer i forkant av strategiene til mange arbeidsplasser i 2020. Fordelene er klare:

  • Lav kostnad lagring av data
  • Gjør det mulig å arbeide eksternt
  • Tillater brukere å jobbe med delte dokumenter i sanntid
  • Effektiviserer arbeidsflyter og prosedyrer

Imidlertid omfavner mange skoler ikke skyteknologi. Mens en tredjedel av universitetene bruker skyen, er antallet grunnskoler som bruker denne teknologien drastisk lavere.

Mens de fleste skolene historisk ikke har brukt skybaserte tjenester, har uante hendelser i 2020 drastisk endret undervisningsmetodene til mange skoler. Skolestengninger og reduserte klassestørrelser har resultert i hjemmelæring. Mange skoler har nå omfavnet ved hjelp av skyen for å dele leksjoner og oppgaver med elevene sine.

Nå kan skolene søke om støtte fra Department for Education for å bli satt opp på en av to gratis digitale utdanningsplattformer: G Suite for Education og Office 365 Education .

Når du har tilgang til disse plattformene, kan skolen din enkelt få tilgang til ressurser, ettersom både IMPACT og IMPACT Plus-skjermer er fullt kompatible med Microsoft OneDrive og Google Drive.

Hvorfor skyen kan være til fordel for skolen din:

Fremtids bevis
De siste månedene har vist oss at vi aldri kan være sikre på hva som kommer. Ved å implementere en skystrategi på skolen din, blir du dekket i tilfelle pågående skolestengninger eller lockdown. Både G Suite for Education og Office 365 Education lar deg lage samarbeidende klasserom, slik at du og studentene dine kan gjøre deg kjent med verktøy som tillater læring og undervisning hjemmefra.

Effektiviser arbeidsmengder
Ved å jobbe eksternt kan lærere effektivt håndtere arbeidsbelastninger hjemmefra eller fra skolen. Programmer med skyinnlogginger gir tilgang til leksjoner og ressurser hvor som helst, noe som frigjør lærernes tid og arbeidsmengde. Det gjør det også mulig å dele disse leksjonene og ressursene med andre lærere, enten fra samme skole eller på global skala.

Miljø
Å kunne logge på og vise filene dine hvor som helst, betyr at lærere ikke lenger trenger å skrive ut eller kopiere dokumenter. Både lærere og studenter har tilgang til de delte skykontiene hjemmefra for å jobbe med ting utenfor skoletiden. Sparing på papir og utskrift har store miljøfordeler.

Koste
Å ha skybaserte servere i stedet for servere på stedet er ofte billigere, og det frigjør plass i skolen til å bli brukt av andre aktiviteter. Mange skybaserte applikasjoner kan spare tid og dermed penger på daglige administrative oppgaver.

Studentene foretrekker det
Det er raskt tilgang til informasjon, studentene kan jobbe sammen uten å være fysisk sammen, og studentene liker å bruke online ressurser. Det er ingen hindringer for læring - alle ressursene er trygt tilgjengelig for studenter å få tilgang til når som helst, hvor som helst.

Samarbeid i sanntid
Avdelings- eller årsmøter og samlede ressurser kan oppdateres øyeblikkelig, med alle som jobber sammen samtidig i sanntid, og støtter lærere som trenger å forlate skolen på slutten av dagen og jobber senere på kvelden eller andre tider hele dagen hjemme eller andre steder.

Hos Clevertouch har vi gjort vårt nye IMPACT-utvalg skyvennlig. Alle ressursene og leksjonene du lager er lett tilgjengelige via appene som er inkludert på den interaktive skjermen.

Lynx, som følger med hver IMPACT-skjerm, lanserer sin nye skybaserte applikasjon. Det lar lærere laste opp hele mapper med Smart Notebook-filer, PowerPoint-filer og mer, og konvertere dem til Lynx-filer. Brukere kan deretter synkronisere Lynx-kontoen sin med Lynx Cloud Drive, Google Drive, Microsoft OneDrive eller Dropbox, slik at filer kan brukes av kollegaer som har tilgang til disse cloud-kontoene. Effektivt kan mange års leksjonsressurser nås og deles av alle medlemmer av teamet ditt, noe som reduserer planleggingstiden og konsoliderer leksjonsopprettingsprosessen.

Med elevtallet fortsetter å øke raskt, er det nå den ideelle tiden for skoler å begynne å ta i bruk skyplattformer, spesielt med noen skoler som ikke kommer tilbake til klasserom med full kapasitet i september. Det er viktig at lærerens arbeidsmengde og undervisningsressurser er i tråd med dette økte presset. Nå er det på tide å omfavne skyens kraft, og la mer tid, budsjett og ressurser være gratis for skolene å konsentrere seg om å utdanne studenter.

READ NEXT

Mange skoler har nå omfavnet seg ved å bruke skyen til å dele leksjoner og oppgaver med elevene sine. ”

READY TO BUY? arrow