blog – Enterprise |

To store Clevertouch-utviklingstrekk

Hva er nytt med Clevertouch?

Jon Timson, leder for Clevertouch Development Team, viser oss hva som er nytt med Clevertouch.

Den siste utviklingen

Folk spør oss ofte 'Hvordan beholder Clevertouch sin posisjon som markedsleder?' Det enkle svaret er 'Vi hviler ikke på laurbærene!'

Jon Timson, utviklingsteam

Clevertouch-utviklingsteamet står aldri stille - de har alltid fått noe å koke. Sammen med det faktum at de ikke gjetter hva sluttbrukerne vil, inviterer og tar de aktivt imot tilbakemeldinger fra installatører om hva kundene deres liker, ikke liker og hva de vil se i fremtiden.

Og fordi utviklingsteamet er smidig og fleksibelt, blir de ikke bundet av endeløst byråkrati og lange beslutningsprosesser, de kan prioritere innkommende forespørsler og bringe dem ut på markedet før noen andre.


Her er to av de siste utviklingene våre:

MDM (Mobile Device Management)

MDM er et system som gjør det mulig for et IT-team å sentralisere kontrollen over alle Clevertouch-skjermer på tvers av en eiendom, uavhengig av hvor de eller skjermene er plassert. MDM sparer enorme mengder tid ettersom det ikke er behov for å delta på hvert skjermbilde for å kjøre diagnostikk og fullføre endringene.

  • Styr hundrevis av Clevertouch-enheter eksternt
  • Lag grupper for å sikre at hver skjerm har de mest passende appene og filene for hvor den brukes, for eksempel C-Suite, Design Studios, Maths Class, Reception Class, corporate boardroom, huddle room, etc
  • Push meldinger direkte til Clevertouch-skjermen - ideell for nødmeldinger eller feilretting
  • Start eller slå av flere skjermer eksternt med et enkelt klikk
  • Tørk av skjermen og slå av det innebygde Android-systemet for sikkerhetskontroll
  • Tilgjengelig på alle Plus Series & Pro Series paneler med OTA (over-the-air) funksjonalitet

Clevershare programvare og app

Clevershare er en toveis speilingsprogramvare som trådløst kobler din iPhone®, iPad®, Android-telefon og nettbrett, Mac® og Windows® bærbar PC eller PC til Clevertouch-berøringsskjermen. Det er den eneste samarbeidsprogramvaren på markedet som muliggjør toveis berørings- og skjermdeling mellom et så bredt spekter av operativsystemer, inkludert Mac, Windows, Android og Chrome.

Streaming og speiling av innhold i hjemmet er vanlig, med folk som allerede bruker enheter som Chromecast og Apple TV. Det forventes nå at arbeidsplassen vil gjenskape hjemmeopplevelsen, der brukerne kan gå inn i ethvert møterom og bruke sin egen enhet til å dele innhold og ideer i sanntid.

  • Speil enheten rett til Clevertouch-skjermen
  • iPhone / iPad®, Mac, Android, Windows®, Chrome-kompatibel
  • Kontroller Clevertouch-panelet eksternt fra ledningsenheten
  • Clevershare-appen og programvaren er gratis med hver Plus Series og Pro Series-skjerm

For å begynne å bruke Clevershare med enheten, laster du bare ned appen eller programvaren og kobler til skjermen ved hjelp av den sekssifrede koden på skjermen. Klikk her for å se en video som viser deg hvordan .

Starter

For å bruke MDM og Clevershare, må skjermene dine konfigureres for å motta OTA-oppdateringer. Slik kontrollerer du om skjermen din har OTA:

  • Åpne innstillingsmenyen
  • Velg 'Om'
  • Klikk på 'Sjekk oppdatering'
  • Systemets fastvare oppdateres, eller gir beskjed om du bruker den nyeste versjonen

Hvis du ikke ser "Systemoppdatering" i delen "Om" og har en av skjermbildene våre med produktkoden nedenfor, må du utføre en engangs manuell oppgradering til LUX-modulen din.

1541029 (SN starter C65SCVV269A)

1541029/1 (SN starter C65SCVV269A)

1541030 (SN starter C75SCVV069A)

1541030/1 (SN starter C75SCVV069A)

1541031 (SN starter C84SCVV169A)

1541031/1 (SN starter C84SCVV169A)

Folk spør oss ofte 'Hvordan beholder Clevertouch sin posisjon som markedsleder?' Det enkle svaret er 'Vi hviler ikke på laurbærene!' "

READY TO BUY? arrow