blog – Enterprise |

Vi har dette

Peter Brown, bedrifts- og HE / FE-spesialist

De siste seks månedene har vært den mest forstyrrende perioden i nyere tid. Da vi løftet brillene ved midnatt 31. desember for å ønske velkommen i det nye tiåret, ville ingen ha visst hvordan 2020 ville gå ut. Tanken på furlough, iført ansiktsbelegg og å holde to meter fra hverandre ville virket ufattelig.

Var vi forberedt på dette?

Teknologien har gått raskt de siste 15 årene. Hva om denne situasjonen hadde skjedd i 2005? Ting som vi nå tar for gitt hver dag, eksisterte ikke da. Nettverkene våre var ikke slik de er i dag, de fleste husholdninger bruker en langsom oppringt forbindelse, så det å jobbe hjemmefra ville ha vært en helt annen opplevelse. Måten vi ser på film på, lytter til musikk, handler og kommuniserer (sosiale medier) har endret seg vesentlig. Videosamtaler var kompliserte, begrensede og dyre ettersom begge parter trengte fullt installerte VC-systemer.

Mobiltelefoner var veldig grunnleggende frem til lanseringen av iPhone i 2007, utviklingen av den multifunksjons App-baserte smarttelefonen ville endre seg og forenkle hvordan vi kommuniserer med hverandre og hvordan vi jobber.
Vi forventet aldri at en pandemi ville stoppe oss i sporene våre, men teknologien vi har nå gjør det lettere for oss å takle og håndtere situasjonen.

I 2009 ble den interaktive Clevertouch-skjermen introdusert til markedet med et første fokus på utdanning. I 2015 ble Clevertouch Pro lansert, designet spesielt for møterom utenfor utdanning. I løpet av de siste 5 årene har dette vært i konstant utvikling med ekstra funksjoner og funksjonalitet. I februar lanserte vi UX Pro-berøringsskjermen med alt-i-ett-bedrift, flerbruk.

Når vi gradvis kommer tilbake på jobb, kan du oppdage at folk deler tiden mellom kontor og hjemmearbeid. Videosamtaler (Zoom, Teams etc.) vi har gjort på et personlig nivå kan nå brukes på arbeidsplassen, men det må være enkelt, samarbeidende og interaktivt. UX Pro gir deg muligheten til å få mer ut av møtene dine, uansett hvor du jobber fra. Det gjør det mulig for brukere å gjøre enkle tavler, kommentere programmer og dokumenter både i rommet eller via en videosamtale.

Den har en innebygd plattform for digital skilting som gjør det mulig for sluttbrukeren å tilpasse skjermen med bedriftsinformasjon eller velkomstmeldinger. Vis også på dette tidspunktet sikre arbeidsretningslinjer, helseinformasjon eller meldinger for møterommet.

Så når jeg spør igjen, var vi forberedt på dette?

Svaret er nei.

Kan vi klare det?

Svaret er definitivt ja.

Du kan kontakte meg på [email protected]

READ NEXT

Når vi gradvis kommer tilbake på jobb, kan du oppdage at folk deler tiden mellom kontor og hjemmearbeid. Videosamtaler (Zoom, team osv.) Vi har gjort på et personlig nivå kan nå brukes på arbeidsplassen, men det må være enkelt, samarbeidende og interaktivt. "

READY TO BUY? arrow