Cookiepolicy for Clevertouch

Klikk her for å administrere ditt Cookiesamtykke for dette nettstedet.

Hva er informasjonskapsler

Som vanlig praksis med nesten alle profesjonelle nettsteder, bruker dette nettstedet informasjonskapsler, som er små filer som lastes ned til datamaskinen din, for å forbedre opplevelsen din. Denne siden beskriver hvilken informasjon de samler inn, hvordan vi bruker den og hvorfor vi noen ganger trenger å lagre disse informasjonskapslene. Vi vil også dele hvordan du kan forhindre at disse informasjonskapslene blir lagret, men dette kan nedgradere eller 'ødelegge' visse deler av nettstedsfunksjonaliteten.

For mer generell informasjon om informasjonskapsler, se Wikipedia-artikkelen om HTTP-informasjonskapsler.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler av en rekke årsaker som er beskrevet nedenfor. Dessverre er det i de fleste tilfeller ingen bransjestandardalternativer for å deaktivere informasjonskapsler uten å fullføre funksjonaliteten og funksjonene de legger til på dette nettstedet. Det anbefales at du legger igjen alle informasjonskapsler hvis du ikke er sikker på om du trenger dem eller ikke i tilfelle de brukes til å tilby en tjeneste du bruker.

Deaktivering av informasjonskapsler

Du kan forhindre innstilling av informasjonskapsler ved å justere innstillingene i nettleseren din (se nettleserens hjelp for hvordan du gjør dette). Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler vil påvirke funksjonaliteten til dette og mange andre nettsteder du besøker. Deaktivering av informasjonskapsler vil vanligvis føre til også deaktivering av visse funksjoner og funksjoner på dette nettstedet. Derfor anbefales det at du ikke deaktiverer informasjonskapsler.

Informasjonskapslene vi setter

Når du sender inn data til et skjema som de som finnes på kontaktsidene eller kommentarskjemaene, kan det settes informasjonskapsler for å huske brukerinformasjonen din for fremtidig korrespondanse.

Tredjeparts informasjonskapsler

I noen spesielle tilfeller bruker vi også informasjonskapsler levert av pålitelige tredjeparter. Følgende avsnitt beskriver hvilke tredjeparts informasjonskapsler du kan støte på via dette nettstedet.

Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en av de mest utbredte og pålitelige analyseløsninger på nettet for å hjelpe oss å forstå hvordan du bruker nettstedet og måter vi kan forbedre din opplevelse på. Disse informasjonskapslene kan spore ting som hvor lang tid du bruker på nettstedet og sidene du besøker, slik at vi kan fortsette å produsere engasjerende innhold.

For mer informasjon om Google Analytics-informasjonskapsler, se den offisielle Google Analytics-siden.

Vi bruker også sosiale medieknapper og / eller plugins på dette nettstedet som lar deg koble deg til ditt sosiale nettverk på forskjellige måter. For at disse skal fungere, følger følgende sosiale medier, inkludert; Facebook, Twitter, YouTube (Google), vil sette informasjonskapsler gjennom nettstedet vårt som kan brukes til å forbedre profilen din på nettstedet eller bidra til dataene de har for forskjellige formål som er beskrevet i deres respektive personvernregler.

Mer informasjon

Forhåpentligvis har det avklart ting for deg og som tidligere nevnt hvis det er noe du ikke er sikker på om du trenger eller ikke, er det vanligvis tryggere å la informasjonskapsler være aktivert i tilfelle det samhandler med en av funksjonene du bruker på nettstedet vårt. Men hvis du fremdeles leter etter mer informasjon, kan du kontakte oss via en av våre foretrukne kontaktmetoder. E-post: [email protected] Telefon: +44 (0) 20 8319 7777

Personvernregler

Sahara Presentation Systems Plc handler som Clevertouch / Sahara AV / Sedao og tilbyr audiovisuelle produkter til utdannings- og kommersielle markeder. Denne personvernerklæringen forklarer på en klar og kortfattet måte hvordan vi bruker personlig informasjon vi samler inn om deg, enten ved å bruke nettstedet vårt, eller på noen annen måte, muntlig eller skriftlig.

Databehandler og databeskyttelsesansvarlig

Clevertouch / Sahara AV / Sedao som organisasjon er dataansvarlig og spesifikt, Mr. Nigel Batley, en selskapsdirektør, er Clevertouchs / Sahara AVs / Sedaos nominerte datakontroller. Mr. Batley kan kontaktes via e-post på [email protected] eller telefonnummer +44 (0) 20 8319 7700. Clevertouch / Sahara AV / Sedao har gjennomgått kravet om å utnevne en databeskyttelsesansvarlig, men har bestemt at dette er ikke nødvendig.

På hvilket grunnlag samler vi inn og behandler dataene dine? (kjent som lovlig behandling)

Vi samler inn informasjon om deg kundene våre (og dine egne kunder) eller potensielle kunder for å behandle bestillingen din, administrere kontoen din, og hvis du samtykker i å samtykke på innsamlingsstedet, sende deg en e-post om andre produkter og tjenester. Vi samler også inn informasjon når du frivillig utfører kundeundersøkelser og gir tilbakemelding. Det lovlige grunnlaget som vi behandler dataene dine, er i legitime interesser for Clevertouch / Sahara AV / Sedao. For å identifisere dette lovlige grunnlaget har vi gjennomført en 'Legitimate Interest Assessment' for å være tilfreds med at interessene til Clevertouch / Sahara AV / Sedao ikke overstyrer dine egne legitime rettigheter og friheter.

Vi samler også inn personopplysninger i løpet av rekrutteringsprosessen vår, som brukes til å kontrollere før ansettelser, løpende ansettelser og gi godtgjørelse. Denne personlige informasjonen oppbevares og behandles på vårt lønnssystem. Nok en gang har vi identifisert det lovlige grunnlaget som i legitim interesse for Clevertouch / Sahara AV / Sedao.

Personopplysningene vi samler inn er gitt som et kontraktsmessig krav. De mulige konsekvensene av å ikke levere de nødvendige dataene er at vi kanskje ikke kan tilby arbeid eller engasjere oss kommersielt i leveranser av audiovisuelle produkter.

Legitime interesser

I forhold til de legitime interessene som avgjør vår lovlige behandling, påtar Clevertouch / Sahara AV / Sedao behandlingen av personlig identifiserbar informasjon i forhold til ansatte for å sikre egnethet for ansettelse og for å fullføre lovpålagte ansvarsforhold i forhold til rett til arbeid, bosted og HMRC krav.
Både Clevertouch / Sahara AV / Sedao og den ansatte drar nytte av denne behandlingsaktiviteten ettersom den gir garantier for Clevertouch / Sahara AV / Sedao og letter ansettelsen for den registrerte. Hvis behandling av disse dataene ikke var tillatt, kunne ikke selskapet drive og levere varer og tjenester, så vel som ikke å kunne tilby ansettelsesmuligheter. Dataene som samles inn vil ikke bli brukt til ulovlige eller uetiske formål.

Kunder

Behandlingen av kundedata utføres for å engasjere seg kommersielt og tilby de mest passende audiovisuelle produktene. I tillegg holder vi tilsyn med kundene våre for å fortsette vår støtte som krever kontrakt. Clevertouch / Sahara AV / Sedao og kunden drar nytte av denne behandlingsaktiviteten ettersom det gir muligheter for å etablere og opprettholde kommersielle relasjoner og å gi de mest fokuserte rådene til fordel for kunden. Hvis behandling av disse dataene ikke var tillatt, kunne ikke selskapet operere og tilby produkter og tilhørende støtte.

Clevertouch / Sahara AV / Sedao har gjennomført en legitim interessevurdering og konkludert med at det er en forsvarlig nødvendighet å behandle personopplysninger under dette formålet, og at balanserte rettigheter for den registrerte og Netvector er gjennomgått. Etter vår mening overstyrer ikke Clevertouch / Sahara AV / Sedaos interesser interessene til de registrerte.

Sensitiv informasjon

Clevertouch / Sahara AV / Sedao behandler noen helsedata for å administrere ansettelsen til våre ansatte. Vi har identifisert at legitim interesse er det lovlige grunnlaget for denne behandlingen, da samtykke mellom arbeidstaker og arbeidsgiver ikke kan betraktes som fritt gitt.

Kategorier av data

Clevertouch / Sahara AV / Sedao behandler ikke-sensitive data.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel består av informasjon sendt av en webserver til en nettleser, og lagret av nettleseren. Informasjonen blir deretter sendt tilbake til serveren hver gang nettleseren ber om en side fra serveren. Dette gjør at webserveren kan identifisere og spore nettleseren.

Vi bruker kanskje begge “økt? informasjonskapsler og “vedvarende? informasjonskapsler på nettstedet. Vi vil bruke informasjonskapselene til å: holde styr på deg mens du navigerer på nettstedet. Vi vil bruke de vedvarende informasjonskapslene for å: gjøre det mulig for nettstedet vårt å gjenkjenne deg når du besøker dette nettstedet påfølgende.

Sesjonscookies blir slettet fra datamaskinen din når du lukker nettleseren. Vedvarende informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din til de blir slettet, eller til de når en spesifisert utløpsdato.

Vi bruker Google Analytics for å analysere bruken av dette nettstedet. Google Analytics genererer statistisk og annen informasjon om bruk av nettsteder ved hjelp av informasjonskapsler, som lagres på brukernes datamaskiner. Informasjonen generert knyttet til nettstedet vårt brukes til å lage rapporter om bruken av nettstedet. Google lagrer denne informasjonen. Googles personvernregler er tilgjengelig på: http://www.google.com/ privacypolicy.html .

De fleste nettlesere lar deg avvise alle informasjonskapsler, mens noen nettlesere lar deg avvise informasjonskapsler fra tredjeparter. I Internet Explorer kan du for eksempel avvise alle informasjonskapsler ved å klikke “Verktøy ?,“ Internettalternativer ?, “Personvern?” Og velge “Blokker alle informasjonskapsler? ved å bruke skyvevelgeren. Blokkering av alle informasjonskapsler vil imidlertid ha en negativ innvirkning på brukervennligheten til mange nettsteder, inkludert denne.

Datamottakere

Alle personlige data vi samler inn, oppbevarer og behandler, lagres både i våre egne selskapssystemer og hos tredjeparts logistikk- og supportleverandører.

Dataoverføring

Personopplysninger overføres ikke utenfor Storbritannia.

Retensjonspolicy

Dataene vi samler inn direkte fra deg, er det minste vi trenger for å lette lovlig behandling beskrevet ovenfor. Personlig identifiserbare data plassert på våre interne systemer vil bli slettet så snart det er praktisk mulig etter avslutning av en kommersiell kontrakt mellom oss, men med tanke på eventuelle garanti- eller supportkrav.

Personopplysninger som samles inn og behandles for HR- og finansformål, oppbevares i maksimum tid som bestemmes av ethvert lovkrav, for eksempel lønn og økonomiposter. Vi vil oppbevare HR-data i en periode etter at kontrakten er avsluttet for å sikre registerets integritet, dersom det blir inngitt tvist i forbindelse med ansettelse i Clevertouch / Sahara AV / Sedao.

Dine rettigheter som registrert

Forskriften gir deg en rekke rettigheter som den registrerte. Clevertouch / Sahara AV / Sedao er forpliktet til å opprettholde disse rettighetene og de som gjelder for den personlige informasjonen vi samler inn og behandler, er oppført nedenfor. I tillegg til disse rettighetene, har du rett til å eskalere enhver bekymring til Tilsynsmyndigheten, som i Storbritannia er Information Commissioners Office https://ico.org.uk . En fullstendig og detaljert forklaring av alle rettigheter finner du på https://ico.org.uk/for-the- public /

  • Retten til å bli informert - du bør være tydelig på hva, hvorfor og på hvilken måte din personlige informasjon blir behandlet på det tidspunktet den behandles. Denne personvernerklæringen angir denne informasjonen
  • Rett til tilgang - du har rett til å vite hvilken personlig informasjon som oppbevares av hvem og hvorfor. Du kan sende en forespørsel om emnetilgang for å se hvilken personlig informasjon og eventuell tilleggsinformasjon om deg som vi har. Vi vil gi deg informasjonen vi har innen en måned etter din forespørsel, med mindre informasjonen er spesielt komplisert. I så fall kan vi forlenge fristen med ytterligere to måneder. Denne informasjonen vil bli gitt gratis med mindre du trenger flere kopier av den samme informasjonen. I disse tilfellene har vi rett til å kreve et rimelig administrasjonsgebyr.
  • Retten til rettelse - Hvis informasjonen vi har samlet inn og behandlet er unøyaktig eller ufullstendig, har du rett til å få den rettet. Vi vil svare på forespørselen din om retting innen en måned, med mindre forespørselen er kompleks eller flere.
  • Rett til sletting - Du har rett til å slette dine personlige data og forhindre behandling i noen spesifikke situasjoner, disse inkluderer:
  • Der personopplysninger ikke lenger er nødvendige angående formålet de opprinnelig ble samlet inn for
  • Når du trekker tilbake samtykke
  • Når du motsetter deg behandlingen og det ikke er noen som overgår legitim interesse for å fortsette behandlingen
  • Hvis personopplysningene ble ulovlig behandlet (dvs. ellers i strid med GDPR)
  • Hvis personopplysningene må fjernes for å oppfylle en juridisk forpliktelse
  • Hvis personopplysningene behandles i forhold til tilbudet om informasjon / samfunnstjenester til et barn.
  • Rett til å begrense behandling - Hvis du bestrider nøyaktigheten av personopplysningene vi har, vil vi begrense behandlingen av dataene dine til nøyaktigheten er bekreftet. Begrensningen av behandlingen kan også oppstå av andre grunner, for eksempel hvis du krever at vi oppbevarer dataene dine i anledning et juridisk krav.
  • Rett til dataportabilitet - Du har rett til å flytte, duplisere eller overføre data enkelt fra ett IT-miljø til et annet på en trygg og sikker måte, uten å hindre brukervennligheten.

Du har også rett til å sende inn en klage til Storbritannias tilsynsorgan, The Information Commissioners Office www.ico.org.uk

Automatisert beslutningstaking

Clevertouch / Sahara AV / Sedao foretar ingen profilering eller automatisert beslutningstaking.

Andre nettsteder

Nettstedet vårt inneholder lenker til andre nettsteder. Denne personvernerklæringen gjelder bare Clevertouchs / Sahara AVs / Sedaos nettsted, så hvis du følger en lenke til et annet nettsted, bør du lese deres egen personvernpolicy.

Endringer i personvernreglene våre

Vi holder vår personvernpolicy under gjennomgang, og vi vil plassere oppdateringer på nettstedet vårt. Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert i mai 2018

Hvordan kontakte oss

  • Du kan skrive til Clevertouch / Sahara AV / Sedao på denne adressen: Clevertouch / Sahara AV / Sedao, Sahara Presentation Systems Plc, Europa House, Littlebrook DC1, Shield Road, Dartford, Kent, DA1 5UR
  • Du kan ringe Clevertouch / Sahara AV / Sedao på dette nummeret: +44 (0) 20 8319 7777
  • Du kan sende en e-post til Clevertouch / Sahara AV / Sedao ved å bruke denne lenken: [email protected] / [email protected] / [email protected]
READY TO BUY? arrow