blog – Education |

Fremtidige jobber og ferdighetene som trengs for å få dem - Del 1

Det er ingen hemmelighet at arbeidsmarkedet er i stadig endring. Derfor er NUITEQ, Clevertouchs programvarepartner, investert i dette trendemnet og har laget en whitepaper for å undersøke måtene du kan sette deg opp for å lykkes og forberede deg på fremtidige jobber som ennå ikke eksisterer.

Vi vet hva du tenker: hvordan er jeg ment å forberede meg på en jobb hvis jeg ikke vet noe om det? Dette er nettopp problemet vi takler i whitepaper. NUITEQs VP for strategi og innhold, Dr. Edward Tse skisserer hvilke ferdigheter og holdninger som er nødvendige for å trives i dagens arbeidsmarked i en grundig rapport.

World Economic Forum spår at innen 2022 vil 75 millioner arbeidsplasser gå tapt på grunn av automatisering eller redundans. Dette tallet kan være skummelt. Men vi håper dette tallet motiverer deg til å tilegne deg nye ferdigheter og lære mer om hvilke velprøvde undervisningsmetoder som kan skaleres til klasserom over hele verden ved hjelp av teknologi.

For å lære mer om hvordan skoler kan forberede studentene på jobber som ennå ikke er opprettet, kan du laste ned vår gratis papir for en mer detaljert undersøkelse av dette ofte oversettte emnet.

Last ned papiret.

READ NEXT

NUITEQs VP for strategi og innhold, Dr. Edward Tse, skisserer hvilke ferdigheter og holdninger som er nødvendige for å trives i dagens arbeidsmarked i en grundig rapport. “

READY TO BUY? arrow