CleverMessage™
voor bedrijven

 

Stuur het bedrijfsnieuws in een oogwenk naar elk Clevertouch-scherm - meldingen, foto's, video's, berichten, aankondigingen en meer zijn allemaal beschikbaar met tientallen sjablonen waaruit u kunt kiezen.

Hoe CleverMessage in te stellen

Verbeter de communicatie met uw Clevertouch

Bekijk onze video en ontdek hoe u met de CleverMessage-app communicatie-inhoud kunt integreren in al uw Clevertouch-schermen

Voor directe, centraal beheerde on-screen meldingen en aankondigingen

Nu kunt u meer dan alleen de datum en tijd op uw touchscreen weergeven wanneer u deze niet gebruikt. Clevertouch introduceert 's werelds eerste dynamische 24-uurs berichten- en digital signage-systeem voor de Pro-serie en Plus-serie. Uw Clevertouch-scherm wordt een centraal element van uw bedrijf, dat belangrijke berichten verzendt en in- en uitschakelt op de door u bepaalde tijden.

screen image
Personaliseer met uw logo en huisstijlkleuren icon
Personaliseer met uw logo en huisstijlkleuren

Upload uw bedrijfslogo en kies uw huisstijlkleuren. CleverMessage voegt ze automatisch toe aan elk sjabloon dat u kiest.

Stuur waarschuwingen direct naar uw Clevertouch-schermen icon
Stuur waarschuwingen direct naar uw Clevertouch-schermen

Brandalarmen, evacuatieberichten, veiligheidswaarschuwingen en belangrijke aankondigingen - met één klik vanaf uw bureau. CleverMessage kan deze berichten naar elk Clevertouch-scherm in uw netwerk versturen.

Gepersonaliseerde screen savers icon
Gepersonaliseerde screen savers

Creëer branded screen savers op al uw Clevertouch-schermen. Voeg sociale media of nieuwsfeeds, video's, foto's, diavoorstellingen, PDF's en meer toe.

Verander uw Clevertouch in een interactieve kiosk icon
Verander uw Clevertouch in een interactieve kiosk

Toon marketingberichten of voeg een video toe om uw gasten te verwelkomen - CleverMessage is touch-compatibel en gebruiksvriendelijk, zodat bezoekers eenvoudig kunnen communiceren.

Volledige flexibiliteit icon
Volledige flexibiliteit

U kunt zones toewijzen aan verschillende medewerkers of afdelingen om te updaten, getimede berichten van tevoren plannen en inloggen om overal en altijd wijzigingen aan te brengen. Het enige dat u nodig hebt is een internetverbinding.

Groepeer je schermen icon
Groepeer je schermen

Het is heel eenvoudig om groepen schermen te maken, zodat u de juiste berichten naar de juiste afdelingen kunt sturen - een welkomstbericht sturen naar bezoekers bij de receptie of een aankondiging naar mensen in een bepaalde kamer of gebouw.

Message icon

Uw Clevertouch-panel wordt een centraal element van uw bedrijf, dat belangrijke berichten verzendt en dat op de door u bepaalde tijdstippen kan worden in- en uitgeschakeld.

CleverMessage is ontwikkeld in samenwerking met SedaoLive en maximaliseert het gebruik van uw Clevertouch-scherm door belangrijke waarschuwingen, aankondigingen, dagelijks nieuws, reclamecommunicatie en opvallende digitale media weer te geven.

Waarschuwingen kunnen in realtime naar al uw Clevertouch-schermen worden verzonden. CleverMessage is op afstand toegankelijk voor het communiceren van meldingen op het scherm zoals evacuatiemeldingen, gezondheids- en veiligheidsberichten of algemene aankondigingen, en om informatie snel en efficiënt over de organisatie te verspreiden.

Met de schermoverschrijvingsfunctie kunnen belangrijke waarschuwingen of aankondigingen worden gepusht vóór alle andere actieve sessies. CleverMessage kan uw Clevertouch-panels configureren in groepen, als afzonderlijke eenheden of als een volledig systeem om ervoor te zorgen dat de relevante informatie alleen op de juiste plaats wordt ontvangen.

CleverMessage kan worden geconfigureerd om nuttige informatie weer te geven wanneer de schermen inactief zijn tussen vergaderingen en presentaties - bijv. extra nieuws en weerfeeds, speciale evenementen, welkomst berichten, etc.

Dankzij het intuïtieve en eenvoudige ontwerp kunnen afbeeldingen, audio- of videobestanden rechtstreeks in de app worden gesleept en neergezet, waardoor het scherm snel en gemakkelijk kan worden bediend. Dankzij het cloudgebaseerde contentmanagementsysteem van SedaoLive wordt alle content veilig online opgeslagen en op elk moment toegankelijk vanaf elke locatie.

CleverMessage is standaard opgenomen op alle schermen van de nieuwe serie en breidt de functionaliteit van de krachtige displays uit naar een digital signage-kiosk en het centrale doel ervan - een krachtig interactief display met veel functies.