blog – Education |

Maak kennis met de Director of Strategy van Snowflake; Dr Ed

Meer over de man achter MultiTeach

Elke Plus Series en V Series Clevertouch wordt geleverd met Snowflake MultiTeach-software en toegang tot de Lessons Online Community, gemaakt door NUITEQ. Hier komen we meer te weten over Dr. Ed Tse - NUITEQ's Strategiedirecteur.

Laten we beginnen met een korte introductie. Vertel ons iets over uzelf en uw ervaring.

Tijdens mijn Ph.D. in Computer Science aan de Universiteit van Calgary hebben we een interface gemaakt waarmee meerdere mensen applicaties zoals WarCraft III en Google Earth konden bedienen met een combinatie van spraak- en gebarencommando's. Het waren de begindagen van wat we nu de Natural User Interface of NUI noemen, dus ons werk verscheen op de BBC, CNN en AP News. Ik heb ongeveer 10 jaar voor SMART Technologies gewerkt en was de belangrijkste uitvinder van het eerste interactieve tafelmodel voor het onderwijs: de SMART Table.

Creativiteit is altijd erg belangrijk geweest in al mijn werk, ik heb deelgenomen aan en won verschillende hackathons terwijl ik bij SMART was en vandaag ben ik gefocust op het mogelijk maken van creativiteit als Director of Strategy bij NUITEQ.

Over werken bij NUITEQ: wat is het beste en minst favoriete onderdeel van je baan?

De impact zien die onze producten hebben op de docenten en studenten die ik ontmoet, is voor mij het beste gevoel ter wereld. Ik vind het leuk om contact te maken met het ontwikkelteam en onze visie te delen over waar het onderwijs in de nabije toekomst zal zijn. Het is een kans om creatief te zijn in onze eigen communicatie.

Video is een van de belangrijkste communicatiemethoden die ik gebruik en het is een heel effectieve manier om informatie met het team te delen. Ik besteed veel tijd aan het bewerken van 7-8 uur aan video en probeer er een vlog van 10 minuten van te maken. Ik wou dat er een snellere manier was om dit te doen.

Wat is uw motivatie om uw werk te doen?

A: Ik heb twee jongens van 4 en 2 jaar, en ik denk constant aan hun toekomstige carrière en hoe de werkplek anders zal zijn dan nu door automatisering, outsourcing en digitalisering. Dit motiveert me om best practices in leren te ontdekken en deze te helpen opschalen in onze software.

Hoe zit het met je vrije tijd? Wat doe je graag buiten kantooruren?

Ik hou van de natuur en kamperen en wil dat mijn kinderen het zelfvertrouwen leren dat voortkomt uit het overleven in de wildernis. Mijn familie heeft onlangs een camper gekocht die we gebruiken voor kampeertrips in het weekend rond de Rocky Mountains van Alberta, Canada. Ik probeer onze reiservaringen vast te leggen in mijn persoonlijke Vlog .

De impact zien die onze producten hebben op de docenten en studenten die ik ontmoet, is voor mij het beste gevoel ter wereld. "

READY TO BUY? arrow