Maak kennis met het Clevertouch-team

Ons Clevertouch-team streeft ernaar u altijd de beste oplossingen en actuele informatie te bieden. Praat met ons en laat ons u tonen waarom we een van de meest betrouwbare merken voor touchscreen-technologie zijn.

Management team

Shaun Marklew portrait

Shaun Marklew

Group Sales en Product Development Director

Als hoofd van het Clevertouch-productontwikkelingsteam heeft Shaun meer dan 20 jaar ervaring en productkennis om de meest innovatieve functies op de markt te ontwikkelen.

Simon Chidsey portrait

Simon Chidsey

Export Director

Simon werkt al 27 jaar met het team achter Clevertouch en heeft de stap gezet van Regional Sales Manager naar Export Director. Als een gerespecteerd leider van het internationale team is Simon de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor de succesvolle wereldwijde ontwikkeling van het bedrijf.

Paul Hickey portrait

Paul Hickey

Vice President Americas

Paul geeft leiding aan het Amerikaanse team en biedt een grote verscheidenheid aan ervaring in zowel het onderwijs als het bedrijfsleven vanaf zijn tijd als Director / VP of Sales bij verschillende technische organisaties. Paul is toegewijd het merk Clevertouch in de Amerikaanse regio te doen groeien.

Adam Kingshott portrait

Adam Kingshott

Group Marketing Director

AV News noemde hem Marketing Professional of the Year: Adam's passie is technologische verandering op de werkplek en presentatie-oplossingen voor alle gebieden en industrieën.

Rob Xenos portrait

Rob Xenos

Product Development Manager

Met bijna 15 jaar ervaring op audiovisueel gebied is het de taak van Rob om de Clevertouch Software Suite evenals firmware en nieuwe functies te ontwikkelen en te ondersteunen.

International Business Development

Tammy Fuqua portrait

Tammy Fuqua

Territory Sales Manager

Tammy heeft meer dan 15 jaar verkoop- en marketingervaring in technologie als zowel de wederverkoper als de fabrikant. Deze ervaring heeft haar diepe waardering gegeven voor de relaties die ze in de branche heeft opgebouwd. Tammy's passie ligt in het geven van de beste customer experience in alles wat ze doet.

Jack Willson portrait

Jack Willson

International Territory Manager

Jack is verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van Clevertouch-verkopen over de hele wereld. Van Europa tot de Verenigde Staten tot het Midden-Oosten en Afrika, Jack is altijd onderweg om de voordelen van Clevertouch naar nieuwe regio's te brengen.

Ian Parkin portrait

Ian Parkin

International Business Development Manager

Na een succesvolle onderwijscarrière van 15 jaar in een aantal hogere functies, waaronder hoofd design & technologie en assistent-hoofdleraar, maakte Ian de sprong naar de commerciële wereld om een van Clevertouch's productspecialisten te worden.

Training

Mike Nunley portrait

Mike Nunley

Training Manager

Mike werkt samen met wederverkopers en eindgebruikers om informatieve en opwindende Clevertouch-trainingsprogramma's te maken. Hij werkt ook aan de nieuwe Clevertouch Academy.

Events

Chloe Lewis portrait

Chloe Lewis

Events Co-ordinator

Van grote beurzen tot kleinere evenementen, Chloe is verantwoordelijk voor de planning en logistiek van al onze evenementen over de hele wereld.