Maak het delen van ideeën eenvoudig

We veranderen de manier waarop we samenwerken, waardoor een flexibelere werkplek mogelijk wordt. Met elk apparaat. Op elk platform. Overal. Clevertouch heft de beperkingen voor het verbinden met uw team op, zodat iedereen naadloos kan samenwerken. Onze interactieve oplossingen zijn ontworpen om de communicatie en samenwerking tussen teams te verbeteren, zodat mensen kunnen samenwerken aan projecten en de behoeften van de moderne werkplek worden vervuld.

Bekijk onze accessoires

Remote management

Oplossingen voor videoconferenties

Onze Pro-serie is flexibel en compatibel, zodat u deze kunt gebruiken met uw bestaande VC-oplossingen en software. Onze open platformbenadering geeft u toegang tot cloud-gebaseerde applicaties zoals Skype for Business, Mosaic, Zoom en Google Hangouts.

Met een slot-in Windows-pc kunt u uw bestaande applicaties en software van uw netwerk laden, zodat u wereldwijd veilig kunt samenwerken en toegang hebt tot dezelfde functies als uw collega's - waar ze ook zijn.

Samenwerking in de vergaderruimte

De Clevershare-oplossing is ontworpen om BYOD-initiatieven te ondersteunen en iedereen in staat te stellen inhoud te delen, ongeacht welk apparaat ze gebruiken. Clevershare is compatibel met iOS, Android, Windows en Chrome en combineert een app- en dongle-technologie en biedt gebruikers talloze opties die overeenkomen met de beveiligings- en netwerkvoorwaarden van hun bedrijf.

U kunt maximaal 50 apparaten aansluiten en de presentator kan kiezen welke schermen op uw Clevertouch-display worden weergegeven. Geef commentaar, wijzig apparaten en markeer inhoud - de eenvoudigste manier om ideeën te delen met collega's en brainstormsessies te houden.

Geïntegreerde samenwerkingstools

Met een toenemend aantal vergaderingen dat plaatsvindt in het gemiddelde kantoor, heeft Clevertouch een oplossing ontworpen die belemmeringen voor naadloze samenwerking wegneemt. Verenig de communicatie van uw bedrijf met onze betaalbare oplossingen die zijn afgestemd op uw behoeften: van kleine vergaderhoeken tot grote vergaderruimtes en multifunctionele zones.

Bij Clevertouch geloven we dat samenwerking leidt tot innovatie. Daarom doen we er alles aan om altijd de nieuwste technologieën te bieden voor volledige samenwerking.

Deel inhoud met iedereen

We hebben het eenvoudig gemaakt om inhoud te delen aan het einde van een vergadering of videogesprek. U kunt bestanden onmiddellijk opslaan in uw cloudaccounts, waaronder Google Drive en Microsoft OneDrive. Stuur notities van brainstormsessies met de ingebouwde e-mailfunctionaliteit. Deelnemers aan de vergadering kunnen de QR-code op het scherm scannen en screenshots rechtstreeks op hun persoonlijke apparaat laten afleveren.