Waarom Clevertouch?

Pro Serie is ons meermaals bekroonde interactieve touchscreen voor bedrijfsomgevingen. Pro Serie werkt op een open platform voor het ultieme teamwerk en creëert flexibele workflows zodat collega's, leveranciers en partners soepel kunnen samenwerken.

Bekijk onze displays

Beheer schermen op afstand met behulp van ons MDM systeem icon
Beheer schermen op afstand met behulp van ons MDM systeem

De mogelijkheid om al uw schermen op afstand te beheren vanuit uw IT-helpdesk of een enkele computer. Voer diagnostiek uit, sluit af, wis en pas instellingen aan zonder naar elk scherm te gaan.

Open platform om alle BYOD te ondersteunen icon
Open platform om alle BYOD te ondersteunen

Het is cruciaal om collega's en gasten de mogelijkheid te bieden inhoud te delen en te ontvangen. Gebruik uw Clevertouch om elk apparaat op uw scherm aan te sluiten, wetende dat uw scherm zich buiten het netwerk bevindt.

Clevershare icon
Clevershare

Deel inhoud van maximaal vier apparaten tegelijkertijd op het scherm met behulp van de Clevershare-app of met behulp van onze Clevershare-dongle. Met touch-mogelijkheden beide kanten op kan alle inhoud worden gedeeld tot maximaal 50 apparaten.

Werk samen in en buiten de ruimte en deel inhoud via videogesprekken met Stage icon
Werk samen in en buiten de ruimte en deel inhoud via videogesprekken met Stage

Standaardiseer elke vergaderruimte met Clevertouch voor een eenvoudig te gebruiken complete samenwerkingservaring in en buiten de ruimte. Met Stage-software (meegeleverd met alle Pro Series) kunt u videogesprekken voeren, content delen en annoteren op meerdere locaties.

Mis nooit de nieuwste versie van Clevertouch met Over-the-Air updates icon
Mis nooit de nieuwste versie van Clevertouch met Over-the-Air updates

Mis nooit de nieuwste versie van Clevertouch met onze kosteloos toegankelijke firmware updates.

Dual platform voor Windows of Android  icon
Dual platform voor Windows of Android

U beslist hoe u uw Clevertouch gebruikt met een eenvoudig one-touch proces om te schakelen tussen pc of Android. Uw Clevertouch werkt in de gewenste modus met de mogelijkheid om beide modi te vergrendelen en uit te schakelen.

CleverMessage – Stuur berichten naar alle of afzonderlijke schermen icon
CleverMessage – Stuur berichten naar alle of afzonderlijke schermen

Stuur vanuit uw IT-helpdesk of eender welke PC een bericht naar al uw schermen of naar een afzonderlijk scherm. Stuur noodberichten, begroetingen of een herinnering aan de geboekte vergadertijden.

Clever Account Profiel – NFC icon
Clever Account Profiel – NFC

Met behulp van ons NFC-systeem hebt u direct toegang tot uw bestanden, gedownloade apps, instellingen en cloudaccounts door uw fob sleutel over de NFC-lezer te vegen.

Vergrendel instellingen en monitor uw schermen om de beveiliging te verbeteren icon
Vergrendel instellingen en monitor uw schermen om de beveiliging te verbeteren

Maak van uw Clevertouch een integraal onderdeel van uw bedrijf, vergrendel instellingen om de beveiliging te verbeteren.