Bekroonde touch-displays voor elke vergadering

Ons doel bij Clevertouch is om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en optimale communicatie, connectiviteit en samenwerking mogelijk te maken met behulp van interactieve technologie. We zijn ervan overtuigd dat de natuurlijke lichtheid van een gesprek kan worden overgedragen naar moderne vergaderingen. Met onze in- and out-of-office meeting software garanderen we een probleemloze vergaderervaring overal en altijd. Ongeacht of u een Skype-for-Business-oproep doet of een videoconferentie opzet waarbij alle deelnemers op afstand commentaar kunnen geven op documenten of live brainstormsessies kunnen organiseren - wij bieden u onze meermaals bekroonde Pro-serie.

Bekijk onze displays

Eenvoudige samenwerkingsoplossingen voor bedrijven inbegrepen bij uw Clevertouch

Collaborate & present without limitations. Use any device to share documents with the screen
Clevertouch integrates with existing technology
Control all your screens centrally from your IT helpdesk
Stay up to date with the latest version of Clevertouch

Integreer Clevertouch in uw kantoor

Het is belangrijk dat kantoortechnologieën compatibel zijn met andere systemen en apparaten. Clevertouch heeft hiermee rekening gehouden en ontwikkelde een touchscreen met een open platform dat naadloos samenwerkt met bestaande hardware en software. Gebruikers kunnen de Microsoft Software Suite evenals de apps in onze Pro-serie gebruiken.

 

Uw Clevertouch is meer dan alleen een scherm: elk scherm wordt geleverd als een compleet pakket met samenwerkingstools zonder extra kosten, die u een complete zakelijke oplossing en een hoge mate aan zekerheid bieden.

Clevertouch

Onze producten

De toekomst van interactieve samenwerking

Pro Serie omvat eenvoudig te gebruiken interactieve touchscreens die zijn ontworpen voor vergaderruimtes, auditoria, ontvangstruimtes of pauze ruimtes om daar tot creatieve samenwerking te inspireren.

Deze zeer gevoelige interactieve touchscreens worden gekenmerkt door 4K resolutie, 20-punts touch, snelle responstijd, geavanceerde beveiliging en beheerfuncties. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven die een oplossing nodig hebben die zowel binnen het bedrijfsnetwerk als afzonderlijk werkt. Krijg toegang tot uw cloudaccounts en instellingen via ons profielsysteem.

De Pro Serie is gebouwd om lang mee te gaan en wordt geleverd met volledige fabrieksgarantie.

Onze branche partners

Clevertouch heeft zichzelf ten doel gesteld om interactiviteit en samenwerking eenvoudig en naadloos te maken. We streven ernaar samen te werken met bedrijven die deze waarden delen. Om deze reden hebben we besloten samen te werken met de marktleiders met samenwerking in hun kernwaarden.

Kom meer te weten

Clevertouch

Apparaatbeheer

Met het toenemende gebruik van technologie binnen een bedrijf neemt de inspanning voor het beheren van updates, upgrades en gebruikersondersteuning toe - een belangrijke overweging voor IT- en systeembeheerders bij het kiezen van de Office AV-oplossing: dit moet niet alleen voldoen aan de zakelijke doelstellingen, maar ook eenvoudig te beheren zijn.