Ontdek meeslepend leren 

Naarmate de wens naar samenwerkende leerruimtes groeit, neemt ook de behoefte aan nieuwe technologie in de klas toe. Clevertouch vertrouwt op meeslepend leren in intelligente digitale klaslokalen.

Onze interactieve displays zitten vol met gratis apps en software die voldoen aan de curriculumvereisten, zodat u meer boeiende lessen kunt aanbieden. Onze oplossing voor het klaslokaal is eenvoudig in gebruik, eenvoudig te installeren en ontworpen voor meer dan 50.000 bedrijfsuren. Met weinig onderhoud en geen lopende abonnementskosten bieden wij een perfecte alles-in-één oplossing.

Bekijk onze displays

Meeslepend leren gemakkelijk gemaakt

Collaborate & present without limitations. Use any device to share documents with the screen
Clevertouch integrates with existing technology
Control all your screens centrally from your IT helpdesk
Bringing immersive learning to life with easy to use interactive technology

Apps voor de klas

De Cleverstore is de eerste in zijn soort: een kosteloze, geteste, speciale app store waarin alle talloze leer-apps (inclusief die van bekende ontwikkelaars met grote namen) zijn vrijgemaakt van advertenties en in-app aankopen, zodat ze kan veilig in de klas worden gebruikt.

Clevertouch

Onze producten

Onze meermaals bekroonde touchscreens herdefiniëren de toekomst van het klaslokaal

De All-in-One Plus-serie biedt u het complete pakket zonder extra abonnementskosten.

Deze zeer gevoelige interactieve touchscreens bieden 4K-resolutie, 20-punts touch, snelle responstijd, de nieuwste beveiligings- en beheerfuncties en zijn daarom ideaal voor voor organisaties die een oplossing moeten bieden die op of buiten het netwerk kan worden uitgevoerd. Krijg toegang tot uw cloudaccounts en instellingen via ons profielsysteem.

Alle schermen zijn ontworpen voor duurzaamheid en worden geleverd met een uitgebreide fabrieksgarantie.

Onze branche partners

Clevertouch heeft zichzelf ten doel gesteld om interactiviteit en samenwerking eenvoudig en naadloos te maken. We streven ernaar samen te werken met bedrijven die deze waarden delen. Om deze reden hebben we besloten samen te werken met de marktleiders met samenwerking in hun kernwaarden.

Kom meer te weten

Device management

Apparaatbeheer

Met het toenemende gebruik van technologie binnen een bedrijf neemt de inspanning voor het beheren van updates, upgrades en gebruikersondersteuning toe - een belangrijke overweging voor IT- en systeembeheerders bij het kiezen van de Office AV-oplossing: dit moet niet alleen voldoen aan de zakelijke doelstellingen, maar ook eenvoudig te beheren zijn.