Meeslepend leren voor het digitale klaslokaal

Elke les moet inspireren. Bij Clevertouch willen we studenten in staat stellen hun werk met anderen te delen en op natuurlijke wijze samen te werken, zonder ingewikkelde technologie te hoeven opzetten. Clevertouch biedt een complete alles-in-één oplossing voor de ultieme collaboratieve onderwijs- en leeromgeving. Sluit eenvoudig elk apparaat aan op uw hoofdscherm.

Bekijk onze displays

Remote management

Samenwerking in de klas

Met Clevershare kunnen studenten inhoud en ideeën delen. Clevershare is ontworpen om te werken op elk apparaat, zodat studenten kunnen delen en reageren op elk platform dat ze gebruiken (inclusief iOS, Android, Windows en Chrome).

Uit maximaal 50 aansluitbare apparaten, kan de leraar kiezen welke scherminhoud van zijn studenten op het hoofddisplay moet worden weergegeven. Geef commentaar en markeer inhoud en schakel over naar andere apparaten - geen probleem. Dankzij deze vloeiende manier van werken kunnen leraren hun eigen tablet gebruiken als afstandsbediening voor het Clevertouch-display, zodat ze door de klas kunnen lopen en met studenten kunnen communiceren.

Het omgekeerde klaslokaal

Met meer scholen en hogescholen die alternatieve pedagogieën omarmen, zoals het omgekeerde klaslokaal, is ons onderwijsaanbod ontworpen om flexibel te zijn met een open platformbenadering, waardoor u toegang krijgt tot cloud-gebaseerde applicaties zoals Skype, Zoom en Google Hangouts.

Met het omgekeerde klaslokaal worden studenten aangemoedigd om in kleinere groepen te werken, met elkaar te communiceren en ideeën en onderzoek te delen. Clevertouch helpt studenten samen te werken aan projecten en hun bevindingen aan de hele klas te presenteren.

Geïntegreerde samenwerkingstools

We hebben ervoor gekozen om samenwerkingstechnologieën in onze schermen op te nemen, zodat studenten en docenten gemakkelijk aan projecten kunnen samenwerken. Met split-screen modus, dual-pen-functionaliteit, direct whiteboard en annotaties op het scherm zijn de tools eenvoudig te gebruiken om ideeën te delen en te brainstormen zonder de applicatie of het document waaraan u werkt te hoeven verlaten.

Deel inhoud met iedereen

We hebben het gemakkelijk gemaakt om inhoud te delen aan het einde van een les. U kunt bestanden onmiddellijk opslaan in uw cloudaccounts, waaronder Google Drive en Microsoft OneDrive. Stuur notities vanuit de klas met behulp van de geïntegreerde e-mailfunctionaliteit. Studenten kunnen de QR-code op het scherm scannen en screenshots rechtstreeks naar hun persoonlijke apparaat laten verzenden.