News - enterprise

Clevertouch COVID-19 (corona) Verklaring

COVID-19 statement

Mark Starkey, CEO, Clevertouch

Terwijl het Coronavirus COVID-19 doorgaat met het beïnvloeden van gemeenschappen over de hele wereld, zijn onze gedachten bij degenen die zijn getroffen. In moeilijke tijden als deze weten we dat duidelijke communicatie essentieel is, daarom willen we de specifieke acties beschrijven die Sahara Presentations Systems onderneemt om de gezondheid en veiligheid van onze werknemers, klanten en partners te garanderen.

Bij Sahara Presentation Systems is onze topprioriteit het nemen van alle noodzakelijke maatregelen om op een veilige en effectief manier te reageren. We houden de verklaringen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de lokale gezondheidsautoriteiten in de landen waar we actief zijn nauwlettend in de gaten.

Op basis van richtlijnen van de WHO en de Britse regering hebben we 
Terwijl Coronavirus COVID-19 doorgaat met het beïnvloeden van gemeenschappen over de hele wereld, zijn onze gedachten bij degenen die zijn getroffen. In moeilijke tijden als deze weten we dat duidelijke communicatie essentieel is, daarom willen we de specifieke acties beschrijven die Sahara Presentations Systems onderneemt om de gezondheid en veiligheid van onze werknemers, klanten en partners te stimuleren.

Bij Sahara Presentation Systems is onze topprioriteit het nemen van alle noodzakelijke maatregelen om een veilige, effectieve reactie te garanderen. We houden de verklaringen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de lokale gezondheidsautoriteiten in de landen waar we actief zijn nauwlettend in de gaten.

Op basis van richtlijnen van de WHO en de Britse regering hebben we het internationale reizen van werknemers tot nader order opgeschort en hebben we plannen opgesteld om werknemers thuis te laten werken. We houden al onze collega's dagelijks op de hoogte en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen. Als zodanig zorgen we ervoor dat onze dagelijkse activiteiten doorgaan en dat onze best-in-class, wereldwijd opererende arbeidskrachten onze activiteiten onderhouden.

Voor onze klanten zijn we er nog steeds om u te ondersteunen op welke manier dan ook. Hoewel we niet kunnen reizen om u internationaal te ontmoeten, zijn Clevertouch, Sahara en Sedao een goed georganiseerde organisatie die zeer bedreven is in het op afstand samenwerken. Onze standaard manier van samenwerken binnen onze wereldwijde teams stelt ons in staat om service van de hoogste kwaliteit te blijven leveren.

We helpen onze klanten daar waar nodig met de voorhanden liggende mogelijkheden, zoals “Collaboration” en “unified communication”, welke onze klanten kunnen gebruiken om op afstand te werken met behulp van ons Stage-platform. Neem contact met ons op voor een gratis Stage-licentie. We erkennen dat er mogelijk vertragingen optreden bij zendingen en we houden u hiervan op de hoogte.

We houden voortdurend de laatste informatie over COVID-19 in de gaten en passen ons beleid en onze plannen daar waar nodig hierop aan.
Mocht u zich zorgen maken of vragen hebben, neem dan contact op met uw accountmanager of stuur een e-mail voor meer informatie.

quotation mark

Bij Sahara Presentation Systems is onze topprioriteit het nemen van alle noodzakelijke maatregelen om op een veilige en effectief manier te reageren.“