news – Enterprise |

COVID-19-verklaring van CEO Mark Starkey

Omdat Coronavirus COVID-19 gemeenschappen over de hele wereld blijft beïnvloeden, denken we bij degenen die zijn getroffen. In uitdagende tijden als deze weten we dat duidelijke communicatie essentieel is. Daarom willen we de specifieke acties die Clevertouch onderneemt om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners te stimuleren, nader toelichten.

Bij Clevertouch is het onze topprioriteit om al het nodige te doen om een veilige, effectieve respons te garanderen. We volgen nauwgezet de verklaringen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en lokale gezondheidsautoriteiten in de landen waar we actief zijn.

Op basis van richtlijnen van de WHO en de Britse regering hebben we het reizen van internationale medewerkers tot nader order opgeschort en hebben we plannen om medewerkers vanuit huis te laten werken. We houden al onze collega's dagelijks op de hoogte en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen. Als zodanig zorgen we ervoor dat onze dagelijkse zaken doorgaan en dat ons best-in-class, wereldwijd verspreide personeelsbestand onze activiteiten voortzet.

Voor onze klanten zijn we er nog steeds om u op alle mogelijke manieren te ondersteunen. Hoewel we niet kunnen reizen om u internationaal te ontmoeten, is Clevertouch, Sahara en Sedao een gedistribueerde organisatie die zeer bedreven is in het samenwerken op afstand. Onze standaard manier van samenwerken binnen onze wereldwijde teams stelt ons in staat om de hoogste kwaliteit service te blijven leveren.

We helpen onze klanten ook om door te gaan en bieden tools, zoals samenwerking en uniforme communicatie, die hun klanten kunnen gebruiken om op afstand te werken met behulp van ons Stage-platform. Neem contact met ons op voor een gratis Stage-licentie.

We erkennen dat er mogelijk vertragingen zijn bij zendingen en we zullen u op de hoogte houden.

We houden voortdurend de laatste informatie over COVID-19 in de gaten en passen ons beleid en onze plannen dienovereenkomstig aan.

Mocht u zich zorgen maken of vragen hebben, neem dan contact op met uw accountmanager of stuur mij een e-mail voor meer informatie.

Bij Clevertouch is het onze topprioriteit om al het nodige te doen om een veilige, effectieve respons te garanderen.

READY TO BUY? arrow