Cookiebeleid voor Clevertouch

Klik hier om uw cookietoestemming voor deze website te beheren.

Wat zijn cookies

Zoals gebruikelijk bij bijna alle professionele websites, gebruikt deze site cookies, dit zijn kleine bestanden die naar uw computer worden gedownload om uw ervaring te verbeteren. Op deze pagina wordt beschreven welke informatie ze verzamelen, hoe we deze gebruiken en waarom we deze cookies soms moeten opslaan. We zullen ook delen hoe u kunt voorkomen dat deze cookies worden opgeslagen, maar dit kan bepaalde elementen van de functionaliteit van de site downgraden of 'breken'.

Zie het Wikipedia-artikel over HTTP-cookies voor meer algemene informatie over cookies.

Hoe we cookies gebruiken

We gebruiken cookies om verschillende redenen die hieronder worden beschreven. Helaas zijn er in de meeste gevallen geen standaardopties voor het uitschakelen van cookies zonder de functionaliteit en functies die ze aan deze site toevoegen volledig uit te schakelen. Het wordt aanbevolen dat u alle cookies laat staan als u niet zeker weet of u ze nodig heeft of niet, voor het geval ze worden gebruikt om een dienst te leveren die u gebruikt.

Cookies uitschakelen

U kunt het plaatsen van cookies voorkomen door de instellingen van uw browser aan te passen (raadpleeg de Help van uw browser voor meer informatie). Houd er rekening mee dat het uitschakelen van cookies gevolgen heeft voor de functionaliteit van deze en vele andere websites die u bezoekt. Het uitschakelen van cookies zal meestal resulteren in het uitschakelen van bepaalde functionaliteit en kenmerken van deze site. Daarom wordt aanbevolen dat u cookies niet uitschakelt.

De cookies die we plaatsen

Wanneer u gegevens indient via een formulier zoals die op contactpagina's of commentaarformulieren, kunnen cookies worden ingesteld om uw gebruikersgegevens te onthouden voor toekomstige correspondentie.

Cookies van derden

In sommige speciale gevallen gebruiken we ook cookies van vertrouwde derde partijen. In het volgende gedeelte wordt beschreven welke cookies van derden u via deze site kunt tegenkomen.

Deze site maakt gebruik van Google Analytics, een van de meest wijdverbreide en vertrouwde analyseoplossingen op internet om ons te helpen begrijpen hoe u de site gebruikt en manieren waarop we uw ervaring kunnen verbeteren. Deze cookies kunnen dingen bijhouden, zoals hoe lang u op de site doorbrengt en de pagina's die u bezoekt, zodat we boeiende inhoud kunnen blijven produceren.

Zie de officiële Google Analytics-pagina voor meer informatie over Google Analytics-cookies.

We gebruiken op deze site ook social media buttons en / of plug-ins waarmee je op verschillende manieren verbinding kunt maken met je sociale netwerk. Om deze te laten werken, zijn de volgende sociale-mediasites inclusief; Facebook, Twitter, YouTube (Google) zullen via onze site cookies plaatsen die kunnen worden gebruikt om uw profiel op hun site te verbeteren of om bij te dragen aan de gegevens die zij bewaren voor verschillende doeleinden die worden uiteengezet in hun respectieve privacybeleid.

Meer informatie

Hopelijk heeft dat dingen voor u verduidelijkt en zoals eerder vermeld, is het, als er iets is waarvan u niet zeker weet of u het nodig heeft of niet, meestal veiliger om cookies ingeschakeld te laten voor het geval het een interactie aangaat met een van de functies die u op onze site gebruikt. Als u echter nog steeds op zoek bent naar meer informatie, kunt u contact met ons opnemen via een van onze favoriete contactmethoden. E-mail: [email protected] Telefoon: +44 (0) 20 8319 7777

Privacybeleid

Sahara Presentation Systems Plc, handelend onder de naam Clevertouch / Sahara AV / Sedao, levert audiovisuele producten aan de educatieve en commerciële markten. Dit privacybeleid legt op een duidelijke en beknopte manier uit hoe we persoonlijke informatie gebruiken die we over u verzamelen, hetzij door onze website te gebruiken, hetzij op een andere manier, mondeling of schriftelijk.

Gegevensbeheerder en gegevensbeschermingsfunctionaris

Clevertouch / Sahara AV / Sedao is als organisatie een gegevensbeheerder en specifiek, de heer Nigel Batley, een bedrijfsdirecteur, is de door Clevertouch / Sahara AV / Sedao aangewezen gegevensbeheerder. U kunt contact opnemen met de heer Batley via e-mail op [email protected] of telefoonnummer +44 (0) 20 8319 7700. Clevertouch / Sahara AV / Sedao hebben de vereiste om een functionaris voor gegevensbescherming aan te stellen beoordeeld, maar hebben besloten dat dit het geval is. niet nodig.

Op welke basis verzamelen en verwerken wij uw gegevens? (bekend als rechtmatige verwerking)

We verzamelen informatie over u, onze klanten (en uw eigen klanten) of potentiële klanten om uw bestelling te verwerken, uw account te beheren en, als u akkoord gaat door toestemming te geven op het moment van ophalen, om u te e-mailen over andere producten en diensten. We verzamelen ook informatie wanneer u vrijwillig klantonderzoeken invult en feedback geeft. De rechtmatige basis waarop we uw gegevens verwerken, is in het gerechtvaardigde belang van Clevertouch / Sahara AV / Sedao. Bij het identificeren van deze wettelijke basis hebben we een 'Gerechtvaardigd Belang Assessment' uitgevoerd om er zeker van te zijn dat de belangen van Clevertouch / Sahara AV / Sedao niet zwaarder wegen dan uw eigen legitieme rechten en vrijheden.

We verzamelen ook persoonlijke gegevens tijdens ons wervingsproces die worden gebruikt voor controles voorafgaand aan het dienstverband, lopende tewerkstelling en het bieden van beloning. Deze persoonlijke informatie wordt bewaard en verwerkt op ons salarissysteem. Nogmaals, we hebben de wettelijke basis geïdentificeerd als in het legitieme belang van Clevertouch / Sahara AV / Sedao.

De persoonlijke gegevens die we verzamelen, worden verstrekt als een contractuele vereiste. De mogelijke gevolgen van het niet verstrekken van de vereiste gegevens zijn dat we mogelijk geen werk kunnen aanbieden of commercieel kunnen leveren aan audiovisuele producten.

Gerechtvaardigde belangen

Met betrekking tot de legitieme belangen die bepalend zijn voor onze rechtmatige verwerking, verwerkt Clevertouch / Sahara AV / Sedao de verwerking van persoonlijk identificeerbare informatie met betrekking tot werknemers om de geschiktheid voor tewerkstelling te verzekeren en om alle wettelijke verantwoordelijkheden met betrekking tot het recht op werk, ingezetenschap en HMRC te vervullen. vereisten.
Zowel Clevertouch / Sahara AV / Sedao als de werknemer profiteren van deze verwerkingsactiviteit, aangezien deze waarborgen biedt voor Clevertouch / Sahara AV / Sedao en de werkgelegenheid voor de betrokkene vergemakkelijkt. Als het verwerken van deze gegevens niet was toegestaan, zou het bedrijf niet kunnen opereren en goederen en diensten kunnen leveren en ook geen werkgelegenheid kunnen bieden. De verzamelde gegevens worden niet gebruikt voor onwettige of onethische doeleinden.

Cliënten

De verwerking van klantgegevens wordt uitgevoerd om commercieel betrokken te zijn en de meest geschikte audiovisuele producten aan te bieden. Bovendien houden we toezicht op onze klanten om onze ondersteuning te kunnen voortzetten waarvoor een contract vereist is. Clevertouch / Sahara AV / Sedao en de klant profiteren van deze verwerkingsactiviteit omdat het kansen biedt om commerciële relaties aan te gaan en te onderhouden en om het meest gerichte advies te geven ten behoeve van de klant. Als het verwerken van deze gegevens niet was toegestaan, zou het bedrijf niet kunnen werken en producten en bijbehorende ondersteuning bieden.

Clevertouch / Sahara AV / Sedao heeft een Gerechtvaardigd Belang Assessment uitgevoerd en concludeert dat er een gerechtvaardigde noodzaak is om persoonsgegevens voor dit doel te verwerken en dat het evenwicht tussen de rechten van de Betrokkene en Netvector is herzien. Naar onze mening gaan de belangen van Clevertouch / Sahara AV / Sedao niet boven die van de betrokkenen.

Gevoelige informatie

Clevertouch / Sahara AV / Sedao verwerkt enkele gezondheidsgegevens bij het beheer van de tewerkstelling van ons personeel. We hebben vastgesteld dat Legitiem Belang de wettelijke basis is voor deze verwerking, aangezien toestemming tussen werknemer en werkgever niet als vrij gegeven kan worden beschouwd.

Categorieën van gegevens

Clevertouch / Sahara AV / Sedao verwerkt niet-gevoelige gegevens.

Cookies

Een cookie bestaat uit informatie die door een webserver naar een webbrowser wordt gestuurd en door de browser wordt opgeslagen. De informatie wordt vervolgens teruggestuurd naar de server telkens wanneer de browser een pagina van de server opvraagt. Hierdoor kan de webserver de webbrowser identificeren en volgen.

We kunnen zowel "sessiecookies" als "permanente" cookies op de website gebruiken. We gebruiken de sessiecookies om: u bij te houden terwijl u door de website navigeert. We gebruiken de permanente cookies om: onze website in staat te stellen u te herkennen bij een volgend bezoek aan deze website.

Sessiecookies worden van uw computer verwijderd wanneer u uw browser sluit. Permanente cookies blijven op uw computer opgeslagen totdat ze worden verwijderd of totdat ze een bepaalde vervaldatum bereiken.

We gebruiken Google Analytics om het gebruik van deze website te analyseren. Google Analytics genereert statistische en andere informatie over het gebruik van de website door middel van cookies, die op de computers van gebruikers worden opgeslagen. De gegenereerde informatie met betrekking tot onze website wordt gebruikt om rapporten over het gebruik van de website op te stellen. Google slaat deze informatie op. Het privacybeleid van Google is beschikbaar op: http://www.google.com/ privacypolicy.html .

In de meeste browsers kunt u alle cookies weigeren, terwijl u in sommige browsers alleen cookies van derden kunt weigeren. In Internet Explorer kunt u bijvoorbeeld alle cookies weigeren door te klikken op "Extra", "Internetopties", "Privacy" en "Alle cookies blokkeren" te selecteren met de schuifregelaar. Het blokkeren van alle cookies zal echter een negatieve invloed hebben op de bruikbaarheid van veel websites, waaronder deze.

Ontvangers van gegevens

Alle persoonlijke gegevens die we verzamelen, bewaren en verwerken, worden zowel binnen onze eigen bedrijfssystemen als die van onze externe logistieke en ondersteunende leveranciers bewaard.

Gegevensoverdrachten

Persoonsgegevens worden niet buiten het VK overgedragen.

Bewaarbeleid

De gegevens die we rechtstreeks van u verzamelen, zijn het minimum dat we nodig hebben om de hierboven beschreven rechtmatige verwerking te vergemakkelijken. Persoonlijk identificeerbare gegevens die op onze interne systemen zijn geplaatst, worden zo snel mogelijk verwijderd na beëindiging van een commercieel contract tussen ons, maar rekening houdend met eventuele garantie- of ondersteuningsvereisten.

Persoonlijke gegevens die worden verzameld en verwerkt voor HR- en financiële doeleinden, worden bewaard voor de maximale tijd zoals bepaald door wettelijke vereisten, zoals salarisadministratie en financiële gegevens. We bewaren HR-gegevens gedurende een periode na beëindiging van het contract om de integriteit van de administratie te waarborgen, mocht er een geschil worden ingediend met betrekking tot tewerkstelling bij Clevertouch / Sahara AV / Sedao.

Uw rechten als betrokkene

De regelgeving geeft u als betrokkene een aantal rechten. Clevertouch / Sahara AV / Sedao zet zich in voor het handhaven van deze rechten en de rechten die van toepassing zijn op de persoonlijke informatie die we verzamelen en verwerken, worden hieronder vermeld. Naast deze rechten heeft u het recht om eventuele zorgen te escaleren naar de toezichthoudende autoriteit, die in het VK het Information Commissioners Office https://ico.org.uk is . Een volledige en gedetailleerde uitleg van alle rechten is te vinden op https://ico.org.uk/for-the- public /

  • Het recht op informatie - u moet duidelijk zijn over wat, waarom en op welke manier uw persoonlijke gegevens worden verwerkt op het moment dat ze worden verwerkt. In dit privacybeleid wordt die informatie uiteengezet
  • Recht op toegang - u hebt het recht om te weten welke persoonlijke informatie wordt bewaard, door wie en waarom. U kunt een verzoek om toegang tot een onderwerp sturen om te zien welke persoonlijke informatie en eventuele aanvullende informatie over u door ons wordt bewaard. We zullen u de informatie waarover we beschikken binnen een maand na uw verzoek verstrekken, tenzij het verstrekken van die informatie bijzonder complex is. In dat geval kunnen we de deadline met nog eens twee maanden verlengen. Deze informatie wordt gratis verstrekt, tenzij u meerdere exemplaren van dezelfde informatie nodig heeft. In deze omstandigheden behouden wij ons het recht voor om een redelijke administratieve vergoeding in rekening te brengen.
  • Het recht op rectificatie - Als de informatie die we hebben verzameld en verwerkt onjuist of onvolledig is, hebt u het recht om deze te laten corrigeren. Wij reageren binnen een maand op uw verzoek om rectificatie, tenzij het verzoek complex of meervoudig is.
  • Recht op verwijdering - U hebt het recht om uw persoonlijke gegevens te laten wissen en om verwerking te voorkomen in bepaalde specifieke situaties, waaronder:
  • Waar persoonlijke gegevens niet langer nodig zijn met betrekking tot het doel waarvoor ze oorspronkelijk zijn verzameld
  • Wanneer u uw toestemming intrekt
  • Wanneer u zich tegen de verwerking verzet en er geen groter gerechtvaardigd belang is om de verwerking voort te zetten
  • Als de persoonsgegevens onrechtmatig zijn verwerkt (dat wil zeggen anderszins in strijd met de AVG)
  • Als de persoonsgegevens verwijderd moeten worden om te voldoen aan een wettelijke verplichting
  • Als de persoonsgegevens worden verwerkt in verband met het aanbieden van informatie / maatschappelijke diensten aan een kind.
  • Recht op beperking van de verwerking - Als u de juistheid van de persoonlijke gegevens die we bewaren betwist, zullen we de verwerking van uw gegevens beperken totdat de juistheid is geverifieerd. De beperking van de verwerking kan ook om andere redenen plaatsvinden, bijvoorbeeld als u van ons verlangt dat wij uw gegevens bewaren in het geval van een juridische claim.
  • Recht op overdraagbaarheid van gegevens - U hebt het recht om uw gegevens gemakkelijk te verplaatsen, dupliceren of over te dragen van de ene IT-omgeving naar de andere op een veilige en beveiligde manier, zonder de bruikbaarheid te belemmeren.

U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende instantie van het VK, The Information Commissioners Office www.ico.org.uk

Geautomatiseerde besluitvorming

Clevertouch / Sahara AV / Sedao voert geen profilering of geautomatiseerde besluitvorming.

Andere websites

Onze website bevat links naar andere websites. Dit privacybeleid is alleen van toepassing op de website van Clevertouch / Sahara AV / Sedao, dus als u een link naar een andere website volgt, dient u hun eigen privacybeleid te lezen.

Wijzigingen in ons privacybeleid

We houden ons privacybeleid in de gaten en we zullen eventuele updates op onze website plaatsen. Dit privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt in mei 2018

Hoe u contact met ons kunt opnemen

  • U kunt schrijven naar Clevertouch / Sahara AV / Sedao op dit adres: Clevertouch / Sahara AV / Sedao, Sahara Presentation Systems Plc, Europa House, Littlebrook DC1, Shield Road, Dartford, Kent, DA1 5UR
  • U kunt Clevertouch / Sahara AV / Sedao bellen op dit nummer: +44 (0) 20 8319 7777
  • U kunt Clevertouch / Sahara AV / Sedao e-mailen via deze link: [email protected] / [email protected] / [email protected]
READY TO BUY? arrow