background image

Van 1: 1 een realiteit maken in de klaslokalen van de Cañon City School

Hoe een klein district uiteindelijk een technologisch doel bereikte om 1: 1 voor alle K-5 klaslokalen te implementeren

Cañon City is een klein schooldistrict en financiering is over het algemeen moeilijk te verkrijgen. In 2017 stond de Mill Levy toe dat financiering werd toegewezen aan specifieke apparaten voor districten om doelstellingen op het gebied van onderwijstechnologie te bereiken. Het schooldistrict wilde evolueren naar een meer 'toekomstgerichte' onderwijsaanpak. Toen lokale kiezers de Mill Levy passeerden, konden scholen een 1: 1 Chromebook-programma implementeren en interactieve apparaten onderzoeken waarmee de klaslokalen naast elkaar konden werken
Chromebook-implementatie.

Het schooldistrict begreep ook dat studenten 'digitale nomaden' zijn en technologie in hun eigen leven buiten school gebruiken. Districtsdoelen waren onder meer het evolueren naar interactieve technologie om studenten te ontmoeten waar ze zijn en zich aan te passen aan hoe ze leren. Interactieve onderwijstechnologie zou de klasomgeving ook relevanter en boeiender maken.

Met de kansen die de Mill Levy bood en de wens om interactief leren van studenten te verbeteren, gingen Cañon City Schools over op het veranderen van wat er was: Epson-projectoren en enkele Promethean-borden met apparaten die aan hun technische behoeften zouden voldoen.

Het doel van het schooldistrict was om het gebruik van technologie te versterken, zoals andere omliggende districten hadden gedaan, om een meer uniforme ervaring in het hele district te bieden.


Belangrijkste oplossingen

In augustus 2020 investeerde Cañon City Schools in 110 Clevertouch Impact ™ Plus-panelen op mobiele karren die in alle K-5 klaslokalen werden geïnstalleerd (totale waarde van $ 400K). Ashley DeVriendt, Tierney K12 Account Executive, zegt: “We begonnen het gesprek over Clevertouch jaren geleden en door middel van demo's en administratie die onze Tech Tour bijwoonden, konden we afgelopen zomer een indrukwekkende uitrol van panels voltooien.
aan zulke verdienstelijke leraren. Het was echt een eer om samen te werken met het geweldige Tech Team van Cañon City Schools en hen te helpen hun technologie te upgraden. We waarderen het dat ze hun vertrouwen stellen in Tierney / Clevertouch en kijken uit naar onze voortdurende samenwerking! "

De wijk koos de Impact-panelen om een aantal belangrijke redenen:

  • Compatibiliteit met Chromebooks inclusief USB-C-poort
  • Clevershare-samenwerkingsapp waarmee inhoud vanaf elk apparaat kan worden gedeeld
  • De mogelijkheid om het Android-systeem rechtstreeks op het paneel te gebruiken

Deze functies zorgen voor meer vloeiendheid onder docenten in de klas, inclusief draadloos en ongebonden zijn vanaf hun computers en bureaus.

Hoewel de COVID-19-pandemie de planning van formele training op de Impact-panels heeft gestimuleerd, waren docenten snel aan de slag en het panel bevestigde hun gebruiksgemak.

Voordelen
De pandemie van het coronavirus heeft dit schooljaar natuurlijk uitdagender gemaakt dan in de afgelopen jaren. Maar ondanks de uitdagingen stelt het leiderschap met plezier vast dat leraren zich goed hebben aangepast, zelfs zonder formele training.

“Toen COVID gebeurde, moesten we op dit moment zoveel aanpassen en dankzij de panelen konden we ons aanpassen en mobieler worden in het algemeen in de wijk”, zegt Dan Coppa, Instructie Technologie Coach. “Het personeel was in staat om de Clevertouch-panelen naar de parkeerplaats te verplaatsen, zodat ze hun personeelsvergaderingen samen konden houden terwijl ze nog steeds op sociale afstand stonden.

Ze gebruikten een serieschakeling van het ene paneel naar het andere, zodat meerdere schermen tegelijkertijd informatie konden weergeven. "

In de klas hebben docenten zich met succes aangepast aan de nieuwe technologie en veel van de verschillende functies van de Impact Plus-panelen gebruikt. Docenten gebruiken ClassLink graag in de Chrome-browser, waardoor het gemakkelijk is om al hun online curriculum rechtstreeks op het paneel te openen.

Coppa zegt: “Zelfs de meer traditionele leraren gebruiken de Clevertouch-panelen elke dag als instructiemiddel in de klas. Favoriete apps zijn onder meer Clevershare en Whiteboard. Het personeel vindt de panelen erg gemakkelijk te navigeren, wat een belangrijke reden was dat er voor de Clevertouch-panelen werd gekozen.

De resultaten

Leraren hebben de technologie omarmd en dit maakt een ongelooflijk verschil met hun lessen. De Impact Plus-panelen en interactieve apps stellen docenten in staat mobieler en aandachtiger te zijn voor de leerlingen in hun klas, waardoor het leren van leerlingen wordt gestimuleerd. Hun drive en enthousiasme maken een uitdagende situatie minder. Docenten kijken reikhalzend uit naar formele training op de panelen en software om echt in de Impact-functies en -functionaliteit te duiken.

We zijn net zo enthousiast om Cañon City Schools te helpen de rest van dit schooljaar, en daarna, technologisch sterk te maken!

"Toen COVID gebeurde, moesten we op dit moment zoveel aanpassen en dankzij de (Clevertouch) -panelen konden we ons aanpassen en in het algemeen mobieler worden"

Spotlight-product

Voor deze installatie is gekozen voor IMPACT Plus

Leer meer

READY TO BUY? arrow