background image

Holy Trinity Parish School, Kentucky, Verenigde Staten

Innovatie versterken op een kleine privéschool - Hoe een bekroonde school voor innovatie hun onderwijstechnologie een boost gaf

Momentopname van de school

  • PreK tot en met 8e leerjaar

  • Meer dan 750 studenten en 73 medewerkers

  • Bekroond in 2004 Catholic Schools of Tomorrow Innovations in Education Award in 'Technology Integration' voor het succesvol weven van technologie in hun curriculum

  • In 2017 uitgeroepen tot Blue Ribbon School of Excellence


Uitdaging

Holy Trinity Parish School, een eenmalige ontvanger van de Innovations in Education Award for Technology Integration, wilde hun verouderende technologie vervangen door interactieve flatpanels. Voorheen waren klaslokalen uitgerust met SMART interactieve whiteboards en aan het plafond bevestigde projectoren. Sommige kamers hadden SMART interactieve flatpanels.

Na het bekijken van een demonstratie van het Clevertouch® IMPACT Plus ™ -touchscreen, vonden ze dat dit het beste interactieve paneel was dat ze hadden gezien. In vergelijking met andere merken interactieve panelen, was de IMPACT Plus zonder meer hun keuze.


Belangrijkste oplossingen

Holy Trinity had als doel een leermiddel te selecteren met vlotte functionaliteit. Na de Clevertouch-demonstratie wisten ze dat ze naar die tool keken. Ze kochten in totaal 45 IMPACT Plus-schermen van verschillende afmetingen, hoewel de meeste het 75 ”-model zijn. Alle Plus-modellen hebben de OPS Intel pc-sleuf.

"Vanuit het oogpunt van instructietechnologie is de Clevertouch IMPACT Plus het gemakkelijkste apparaat dat ik leraren heb getraind in het gebruik", zegt Jennifer Huber, Technology Support Specialist.

Enkele van de functies die Clevertouch tot de duidelijke keuze maakten, waren de verscheidenheid aan apps, zoals de timer, internetconnectiviteit, de mogelijkheid om APK-bestanden naar het paneel te downloaden en de algemene Android-mogelijkheden. Bovendien vond het besluitvormende team van de school het prettig dat de IMPACT Plus verbinding kon maken met andere technologieën, zoals hun Apple TV's.

Voordelen

Het is duidelijk dat de docenten en studenten de IMPACT Plus graag gebruiken voor lesgeven en leren. Enkele van de opvallende kenmerken die ze leuk vinden, zijn onder meer:

  • Clevershare ™ - Met deze applicatie kunnen gebruikers delen wat er op hun apparaten staat, zoals een iPad®, laptop of pc op het IMPACT Plus-scherm, terwijl de leerkracht toch controle behoudt over wat er wordt gedeeld. Dit verhoogt de actieve deelname en samenwerking voor de hele klas.

  • LYNX Whiteboard - Met deze gebruiksvriendelijke annotatie- en whiteboardsoftware kunnen docenten interactieve lessen maken en geven met inhoud uit verschillende bronnen, waaronder het web. Er zijn ook verschillende tools die actief leren kunnen stimuleren, zoals handschriftherkenning en wiskundige en wetenschappelijke tools.

  • Sneeuwvlok - Deze educatieve software helpt docenten interactieve lessen en taken te maken waarmee ze tijd besparen zodat ze direct met studenten kunnen werken. Met Snowflake kunnen docenten het touchscreen ook in onafhankelijke zones verdelen om de instructie verder te personaliseren.

  • CleverMaths - Deze set annotatietools ondersteunt interactief STEM-leren en bevat belangrijke wiskundige en wetenschappelijke tools zoals gradenboog en rekenmachine, formuleherkenning, periodiek systeem, diverse buizen en rekken, en voltmeter.


Emily Thompson, technologiecoach bij Holy Trinity, zegt: “In de loop van mijn onderwijscarrière heb ik een verscheidenheid aan interactieve whiteboards gebruikt. Clevertouch is verreweg de meest boeiende keuze voor studenten! "

We kijken ernaar uit om meer te horen over hoe docenten en studenten zich hebben aangepast aan de Clevertouch IMPACT Plus-schermen.

Spotlight-product

Voor deze installatie werd gekozen voor de meermaals bekroonde IMPACT Plus

Kom meer te weten

“Met Clevertouch kunnen onze docenten interactieve lessen creëren waarbij de leerlingen naar het bord kunnen komen om vragen te beantwoorden. Ze kunnen de whiteboard-functie gebruiken om de wiskundige feiten te laten racen of grammaticale vaardigheden te oefenen op boeiende manieren voor onze studenten. "

Jennifer Huber, specialist in technologieondersteuning

READY TO BUY? arrow